ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تاکید همتی بر ضرورت تامین مالی غیرتورمی برای تحقق رشد اقتصادی

وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست شورای ملی تامین مالی بر اهمیت رشد اقتصادی کشور و ضرورت تامین مالی غیرتورمی برای تحقق رشد تاکید کرد.
کد خبر: ۱۲۵۹۶۸۶
| |
2653 بازدید

تاکید همتی بر ضرورت تامین مالی غیرتورمی برای تحقق رشد اقتصادی

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، «عبدالناصر همتی» در پنجمین نشست شورای ملی تامین مالی تاکید کرد: امروز در کنار مهار تورم باید توجه به رشد، دغدغه اصلی کشور باشد که با توجه به محدودیت تامین مالی بانکی باید از ابزارهای دیگر تامین مالی جهت رشد تولید استفاده شود.

وی با اشاره به گزارش «شامخ» (شاخص مدیریت خرید) که نشانگر روند کاهشی این شاخص در مردادماه امسال است، گفت: این روند که نشانگر روند رکوردی در خرید بنگاه هاست، باید مورد توجه و ترمیم قرار گیرد.

در این نشست، پیش نویس آیین نامه اجرایی چگونگی تاسیس و فعالیت شرکت‌های اعتبارسنجی مورد بررسی قرار گرفت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟