تعداد بازدید : 11168
کد خبر:۱۲۵۹۶۵۸
کد خبر:۱۲۵۹۶۵۸
18550 بازدید
نظرات: ۱۰
تاریخ انتشار: ۰۳:۰۳ | ۱۴۰۳/۰۶/۲۵
15 September 2024
تیک آف

تخت گاز مرسدس‌بنز 500000 یورویی در تهران

تصاویری از تخت گاز یک مرسدس‌بنز G800 ادونچر با پلاک گذر موقت در تهران منتشر شده است. پروژه ادونچر XLP در حقیقت یک سوپر پیکاپ برمبنای مرسدس AMG G۶۳ است. این پروژه برای نخستین بار در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۲۰ معرفی شد. در مقایسه با G کلاس استاندارد، این پیکاپ هیجان‌انگیز ۶۸.۹ سانتیمتر طول بیشتری دارد. با بازنگری‌های صورت گرفته در سیستم تعلیق، ارتفاع خودرو از سطح زمین حالا به ۴۹ سانتیمتر افزایش یافته است. ضمن اینکه رینگ‌های استاندارد جای خود را به رینگ‌های ۲۲ اینچی داده‌اند. این رینگ‌های حجیم با تایرهای همه‌جارو احاطه شده‌اند. در زیر کاپوت AMG G۶۳ همان موتور معروف ۴ لیتری ۸ سیلندر توئین توربو قرار دارد. این موتور در حالت استاندارد ۵۷۷ اسب بخار قدرت و ۸۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند؛ اما برابوس موفق شده در پروژه جدید خود خروجی این موتور را به ۷۹۰ اسب بخار قدرت و ۱۰۰۰ نیوتن متر گشتاور برساند. با اتکا به این نیروگاه قدرتمند، Adventure XLP قادر است در عرض ۴.۸ ثانیه صفر تا صد را طی کند. حداکثر سرعت آن هم به خاطر ارتفاع زیاد از سطح زمین و استفاده از تایرهای همه‌جارو در ۲۱۰ کیلومتر در ساعت محدود شده است. تصاویر این خودرو را می‌بینید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Canada
۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۸
ایران بهشت مولتی تریلیاردرهاست
پاسخ
آرمان
دقیقا بهشت پولدارهاست چون هرکاری دلشون بخواد میکنن و کسی باهاشون کار نداره،حتی اگه آدم بکشن با پول رضاست میگیرن و آزاد میشن،با حالت مستی رانندگی میکنن،مواد مصرف میکنن،منبع درآمد نا معلوم،مالیات نمیدن و هرچیزی براشون محیا هستش و جالبه با اینکه با ماشین یا خونه های لاکچری خودشون تابلو میکنن ولی بازم کسی نیست یقه اینارو بگیره بگه آقا از کجا آوردی مثلا ۳۰میلیارد برا یک ماشین یا خونه ۱۰۰۰میلیارد تومنی نقد خریدی؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۷
اونوقت وقتی واردات ماشین ممنوعه این چجوری اومده ایران لابد پروازکرده
پاسخ
ناشناس
گذر موقته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
این آقا زاده انقدر خود بزرگ بین هم هست که به آمبولانس راه نمیده
پاسخ
ناشناس
Germany
۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵
این یارو چرا کنار نمیره آمبولانس رد شه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
در عوض شعور صفر ، به آمبولانس کلا راه نمیده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
حالا تو چرا فک میکنی فقط خودت میدونی وهیچکه هیچی حالیش نیس.بعدم از این خفن ترش تو شهرهای کوچیکتر هم پیدا میشه.تو چرا فوری جو گیر شدی.ب لطف اینترنت آگاهی همه تو هر زمینه‌ای دو چندان خودته
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
وزن این خودرو 2500 کیلوگرم اون 3600 که نوشتید بیشینه وزن کشیدن!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
ما که دستمان کوتاه است حداقل وارد کنید راهنمایی رانندگی سوار شد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.