صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تولید جایگزین برای چیبس و پفک

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، از تولید جایگزین مفید برای تنقلات آسیب رسان به سلامت خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۸۷۷۸
| |
2062 بازدید

تولید جایگزین برای چیبس و پفک

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، حسین رستگار گفت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاص خود، می‌تواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات که اغلب با روغن‌هایی در دما‌های بسیار بالا پخته می‌شوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند پراکسید‌ها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تأثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان می‌کنند.

وی افزود: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در راستای وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیب رسان به سلامت است، اقدام کرده است.

رستگار تاکید کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرال‌ها و برخی مواد مفید دیگر غنی سازی شده؛ قرار است جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیب رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فرآورده‌های مشابه گردد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات