میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

غریب شاهی طلایی شد

ملی پوش دسته ۱۰۷ کیلوگرم پاراوزنه برداری کشورمان در پارالمپیک پاریس به مدال طلا رسید.
کد خبر: ۱۲۵۸۳۷۸
| |
3265 بازدید

غریب شاهی طلایی شد

به گزارش تابناک؛ در آخرین روز از هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک، مسابقات وزنه برداری در سالن لاچاپله آرنا برگزار شد و علی اکبر غریب شاهی ملی پوش کشورمان در دسته 107 کیلو گرم به مصاف رقیبانی از امارات، برزیل، مالزی، آمریکا، ژاپن، مکزیک، ازبکستان و مغولستان رفت.

غریب شاهی که 4 قهرمانی جهان و یک طلای بازی‌های آسیایی را در کارنامه دارد، در حرکت اول خود وزنه 247 کیلوگرمی را انتخاب کرد که با موفقیت بالای سر برد و رکورد پارالمپیک را هم شکست.

او که رکورد دار جهان هم محسوب می‌شود در دومین حرکت وزنه 252 کیلوگرمی را درخواست داد که به درستی آن را مهار کرد و یک بار دیگر رکورد شکست.

سومین حرکت غریب شاهی وزنه 261 کیلوگرمی بود که او در مهارش ناموفق بود و در نهایت با همان رکورد 252 کیلو قهرمان پارالمپیک پاریس شد.

در این دسته وزنه بردار مغولستانی نقره گرفت و مدال برنز هم به نماینده مکزیک رسید.

این هفتمین مدال طلای کاروان ایران در پارالمپیک پاریس بود.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات