دانشمند ایرانی هم طراز ارسطو و گالیله

در دوران عصر طلایی اسلامی، دانشمندان ایرانی نقش بارزی در تکوین دانش بشری داشته اند که ابوریحان فقط یکی از آنان است. 
کد خبر: ۱۲۵۷۹۶۲
| |
4864 بازدید

دانشمند ایرانی هم طراز  ارسطو و گالیله

به گزارش تابناک، صفحه سفارت ایران در لندن در سالگرد تولد ابوریحان بیرونی دانشمند برجسته ایرانی نوشت: سپتامبر ماه تولد ابوریحان بیرونی دانشمند برجسته ایرانی است که عموما در جهان غرب در زمره دانشمندانی مانند گالیله و ارسطو سنجیده می شود؛ چرا که ابوریحان نیز مانند این دو شخصیت برجسته، در حوزه های مختلف دانش، صاحب نظر بود. در دوران عصر طلایی اسلامی، دانشمندان ایرانی نقش بارزی در تکوین دانش بشری داشته اند که ابوریحان فقط یکی از آنان است. 

وی علاوه بر سهمی که در تکوین دانش بشری داشته است، امروز یک پیوند مهم فرهنکی بین سه کشور ایران، افغانستان و ازبکستان هم ایجاد کرده است؛ چرا که  این دو کشور در زمان زندگی بوریحان بخشی از ایران بوده اند و ولادت وی در ازبکستان و وفات وی افغانستان اتفاق اقتاده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت