اداره كشور بدون حضور همه جريانات ممكن نيست
در ميزان پايبندي اصولگرايان به ارزشها تفاوت وجود دارد/ اصولگرايان حتي در برابر اصلاحطلبان كندرو هم نرمش نشان نميدهند/اتاق فكر اصولگرايان بايد به فكر مديريت كشور و حل بحرانهاي اقتصادي باشد.
کد خبر: ۱۲۵۷۹۶
| | 1564 بازدید
عضو فراكسيون خط امام(ره) مجلس تاكيد كرد: اداره كشور بدون حضور همه جريانات ممكن نيست.
به گزارش ایلنا، امير طاهرخاني نماينده تاكستان، در پاسخ به سوالي در موررد سخنان اخير محمدرضا باهنر مبني بر اينكه اصلاحطلبان به شرط جدا كردن خود از سران فتنه، حق حضور در حاكميت را دارند، اظهار داشت: همانطور كه در جريان اصولگرا بخشهاي مختلف تندرو و كندرو وجود دارد، درون جريان اصلاحطلبي هم اينگونه است.
به گفته وي، قبلا همه فكر ميكردند جريان اصولگرايي يكپارچه است، اما امروز مشخص شده كه اينگونه نيست و در ميزان پايبندي آنها به ارزشها تفاوت وجود دارد.
وي افزود: اصلاحطلبان امروز فقط در قوه مقننه، آن هم در حداقل ممكن و با تاثير بسيار كم، حضور دارند. ولي اصولگرايان امروز در مقابل هيچ يك از بخشهاي اين جريان نرمش نشان نميدهند و سهمي براي آنان در مديريت كشور قائل نيستند و فرقي ميان جريانات اصلاحطلب نميگذارد.
عضو فراكسيون خط امام (ره) مجلس با بيان اينكه اين اصلاحطلبان پايبند به آرمانهاي امام هستند، گفت: اگر بحثي وجود دارد، در اين است كه آرمانهاي امام و انقلاب ناديده گرفته ميشود. زيرا با وجود گذشت 20 سال از ارتحال ايشان از برخي مفاد وصيتنامهشان فاصله گرفتهايم و مديريت اجرايي به برخي رهنمودهاي ايشان پشت پا ميزند و افراطگرايي در حد اعلا صورت ميگيرد.
طاهرخاني در ادامه تصريح كرد: طبيعي است انحصارگرايي و افراط گرايي در هر جرياني كه باشد، جايگاهي ميان افراد ندارد و هيچ كس طرفدار آن نيست.
وي گفت: امروز جريان اصولگرا در آزمون بزرگي قرار دارد. اگر اين دوره را با دوران اصلاحات مقايسه كنيم مشاهده ميكنيم كه با وجود پيشرفتها از نظر اقتصادي وضعيت بهتري نداريم و افكار عمومي اين مقايسه را انجام خواهند داد. زيرا اكنون فضا براي پيشرفت مهيا است اما دستگاه اجرايي به خوبي از ظرفيتها استفاده نميكند. از سوي ديگر اگر در زمان اصلاحات مخالفتها يا بحران آفرينيها داخلي وجود داشت، امروز ديگر آن مشكلات وجود ندارد. لذا اتاق فكر اصولگرايان بايد به فكر مديريت كشور و حل بحرانهاي اقتصادي باشد.
عضو فراكسيون خط امام(ره) مجلس در ادامه اظهارداشت: در جريان اصلاحطلبي تكثر وجود دارد و اينگونه نيست كه چشم همه به سوي يك فرد باشد. بلكه آنها براساس تفكر خود تصميم ميگيرند. البته اين تكثر در اصلاحطلبان بيشتر از اصولگرايان است.
وي با ابراز اميدواري نسبت به اينكه جريان اصولگرا از تمام ظرفيتها بهره بگيرد، تاكيد كرد: اداره كشور بدون حضور همه جريانات ممكن نيست و به همين خاطر بايد از همه آنها استفاده كرده تا به آرمانهاي ترسيم شده امام(ره) و انقلاب دست يابيم.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



