خبر خوش هواشناسی برای ساکنان تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما در سطح استان طی روزهای جمعه و شنبه (۱۶ و ۱۷ شهریور) خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۷۸۲۲
| |
11788 بازدید
خبر خوش هواشناسی برای ساکنان تهران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما در سطح استان طی روزهای جمعه و شنبه (۱۶ و ۱۷ شهریور) خبر داد.

 

برپایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی آسمان استان تهران، امروز (۱۵ شهریور) صاف تا قسمتی ابری و در ساعت‌های بعد از ظهر تا شب گاهی همراه با وزش باد متوسط پیش بینی می‌شود. در نواحی پرتردد شهری در بعضی ساعت‌ها غبار رقیق محلی افزایش نسبی بعضی آلاینده‌ها به‌ویژه ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون دور از انتظار نیست.

بعد از ظهر امروز تا روز جمعه (15 تا 16 شهریور) در بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد نسبتا شدید با کاهش موقت دید و کیفیت هوا و در ارتفاعات گاهی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

در روز جمعه و شنبه (۱۶ و ۱۷ شهریور) کاهش نسبی دما در سطح استان مورد انتظار خواهد بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۶شهریور) صاف تا کمی ابری، در بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۱۷ شهریور) صاف و از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت