تخلفات نانوایان؛ در نانوایی ها چه خبر است؟!

به گزارش تابناک به نقل از مهر، محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در یک برنامه رادیویی گفت: عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب به عنوان تخلف گران فروشی محسوب میشود.
وی در ادامه تخلف دیگر واحدهای نانوایی را کم فروشی عنوان کرد و اظهار داشت: نانواییها وزن چانه و نان را کمتر از وزن مورد پیش بینی به مردم عرضه میکنند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تخلف دیگر واحدهای نانوایی اینکه نان را تحت عنوان کنجدی، خشخاشی و امثال این به مردم میفروشند.
وی افزود: علی رغم اینکه مشتری ممکن است رضایت نداشته باشد ولی از باب اجبار نان را دریافت میکند این فروش اجباری بوده و تخلف محرز است.
اسفنانی اظهار داشت: متأسفانه بعضی از نانواییها عرضه خارج از شبکه دارند یعنی علی رغم اینکه آرد را به قول معروف آزاد به مردم میفروشند اما در عدد نانهای پخته شده محاسبه میکنند.
وی همچنین استفاده از دو کارتخوان در واحدهای نانوایی را تخلف دانست و افزود: تعزیرات حکومتی با تمامی تخلفات در این عرصه برخورد جدی خواهد کرد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: نان قوت لایموت مردم است و دولتها نیز از ابتدای انقلاب به این مهم توجه جدی داشته اند.
وی افزود: بررسیها نشان میدهد در سایر کشورها هم دولتها ملاحظه مردم را در قوت لایموت کرده و در این ارتباط یارانه پرداخت میکنند.
اسفنانی بیان داشت: در حال حاضر آردی که به نانواییها داده میشود قیمت این آرد یک بیست و پنجم قیمت تمام شده آن هم نمیشود.
وی عنوان کرد: دولت جدا از پرداخت یارانه به آرد به تازگی برای تأمین و جبران خسارت یا تأمین هزینههای نانواییها مصوب کرده به میزان پخت و فروش نان ۱۵ درصد به آنها به صورت یارانه نقدی پرداخت کند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد میزان فروش نانواییها یارانه به آنها پرداخته میشود البته این را نباید نادیده گرفت حرف حقی هم دارند که باید شنیده شود.
وی افزود: از سه تا چهار سال گذشته قیمت نان در کشور تغییری نکرده چرا که سیاست دولت مبنی بر این بوده که قیمت حفظ شود و از طرفی کمبود درآمدی آنها از طریق یارانه ترمیم شود.
اسفنانی اظهار داشت: گرچه قیمت نان را هم اضافه میکردند ای بسا به همین اندازه که الان رسیده میرسید با توجه به یارانههای که به واحدهای نانوایی پرداخت میشود.
وی گفت: ولی منطقیتر اینکه وقتی تصمیم میگیرند قیمت نان را مشخص کنند همه فاکتورهای تأثیرگذار در قیمت نان که به عنوان هزینه برای نانوا در نظر گرفته میشود را لحاظ کرده و قیمت نان را مشخص کنند.
و برای بربری کنجدی هم همینطور میگن تعداد نون بربری رو بالاتر بزن
2-نان را ازاد می فروشن مردم میگن به سوپر مارکتی ها وگبابی ها
3-نان را هم که صدردصد سبک وگوچک کردن
4-اخلاق هم که ندارن
5- وضع همشون هم خوبه چند تا ماشین وخونه دارن
6-الکی هم میگن حقوق کارگر وبیمه می دهیم اکثر نانوایی ها نیمه صنعتی یک یا دونفر کارگر که همان صاحب نانوایی هست کار می کنند که 90درصدشان هم بیمه دارن وبازنشسته
باید مثل قدیم نظارت باشه وبنر تازیرات بخورد سردر مغازه
شدت، بیات و لاستیکی میشوند و اندازه سنگک کمتر از ۵۰ سانتیمتر است و بر بری ها هنوز حرارت ندیده بصورت
خمیر ، تحویل میشوند
معمولا جلوی هر نانوایی بیش از ایرانی، شهروندان افغانی توصف هستند و مثلا هر یک در نانوایی بربری، حدود یک تنور نان را خریداری می کنند.همین اذحام مشتری موجب شد که نانوایان نان را با هر کیفیت وقیمتی دست مردم دهند والبته منتفع از حضور برادران افغانی.






