نانوایی ها نان ساده پخت کنند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، جعفر جندقی افزود: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار میگیرند.
وی درباره افزودن موادی نظیر سبوس و انواع سبزیجات و کنجد به نان توسط نانواییها و مباحث مرتبط با سلامت آن، گفت: در این زمینه استاندارد ملی وجود دارد که در آن لیستی از موادی که در حین طبخ نان میتوان به نان اضافه کرد وجود دارد و موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز در این لیست وجود دارد که مقدار مورد استفاده آنها باید رعایت شود.
رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نانواییها حق ندارند تمام نانهایی که طبخ میکنند نان کنجدی باشد زیرا برخی افراد ممکن است نسبت به مصرف کنجد یا سیاه دانه حساسیت داشته باشند، بنابراین نانی که طبخ میشود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری میتوانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز به نان اضافه نمایند.
فیش کارتخوان هم ندارند همیشه از من اضافه برداشت کردند و هیچ نظارتی هم نیست
ببین نانوایی ها هرجور دلشون بخواد میپزن و با هر نرخی. چرا؟
چون کسی پاسخگو و پیگیر تخلف نیست.
بازرس میاد و پولش رو میگیره و مختومه میشه.
اتحادیه از خودشونه و طرف نانوا رو میگیرن البته با حق و حساب پرداختی.
اگر نانوا بلنده یک محل لنگ میشن و آواره و این یعنی سر گردنه.
ضمن اینکه اخیراً قیمت نان سنگک را دوبرابر کردند واعتراض بکنی بدهکار هم می شوی
بهتر قیمت واقعی (با هر قیمت) دولت اعلام کند ودر نانوایی ها نصب نمایند تا مردم تکلیف خود را بدانند
با یه کیسه آرد بالا بر120سنگگ میشه
بربری هم 120تا بیشتر
لواش هم 500تا
قیمت هرنان رو حساب کن
دولت هرشب بابت هزینه
یارانه نان رو هر یک میلیون تومان فروش 40درصد معادل 400هزار تومان شب تو حساب نانوایی میزنه
پس هر نانوا در روز 2/500میلیون تومن فروش کنه
صبح بعد از اذان اولین پیام دریافت شده
مبلغ 1/000/000میلیون یارانه نان رو دریافت میکنی
مارو شریک غم دریافت شده بدان





