میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حذف یک بازیکن ایران از پارالمپیک به دلیل دوپینگ

مصطفی ماریان به دلیل مثبت‌شدن تست دوپینگش از جدول مسابقات دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۴ حذف شد.
کد خبر: ۱۲۵۷۳۳۳
| |
15538 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک ورزشی»، سعید سلگی، معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک، با اعلام این خبر گفت: متاسفانه تست دوپینگ مصطفی ماریان، ملی‌پوش تیم پارادوومیدانی در ماده پرتاب دیسک مثبت اعلام شد و او امکان حضور در مسابقات را از دست داد.

حذف یک بازیکن ایران از پارالمپیک به دلیل دوپینگ

او خاطرنشان کرد: کمیته ملی پارالمپیک طی یک سال گذشته با همکاری فدراسیون پزشکی، ورزشی و نادو ایران سه مرحله تست دوپینگ از ورزشکاران گرفت تا از این طریق اقدامات لازم در زمینه پیشگیری از دوپینگ انجام شود و در کنار آن برنامه‌های آموزشی هم برای ورزشکاران برگزار شد. ماریان ورزشکاری بود که دو ماه پیش از بازی‌های پاریس ۲۰۲۴ و در جریان برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور که با نظارت IPC برگزار شد، مجوز حضور در بازی‌های پارالمپیک پاریس را دریافت کرد.

سلگی تصریح کرد: بر این اساس از ماریان با احتساب دهکده، سه مرحله تست دوپینگ گرفته شد که در دو مرحله قبل که داخل ایران بود، مشکلی دیده نشد و متاسفانه تست دهکده او به دلیل استفاده از داروی خوراکی ممنوعه مثبت اعلام شد.

او در پایان گفت: مصطفی ماریان تا ساعاتی دیگر دهکده را ترک می‌کند و به ایران بازمی‌گردد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۳
خدایا صبر و تحمل به این جوان عزیز کشور مان بده واقعا بدترین خبر برای یک قهرمان ملی و پارالمپیک ی است
هم وطن بدبخت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۳
بنده خدا براش پاپوش درست کردن..
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار