آمار وحشتناک از تعداد ساختمان‌های دولتی ناایمن در تهران

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران با اشاره به اینکه ۸۰ درصد از ساختمان‌های دولتی در پایتخت تاییدیه ایمنی نگرفتند، گفت: مالکان این ساختمان‌ها همکاری‌های لازم را در خصوص تاییدیه ایمنی با سازمان آتش نشانی انجام نمی‌دهند.
کد خبر: ۱۲۵۶۷۰۶
| |
2838 بازدید
آمار وحشتناک از تعداد ساختمان‌های دولتی ناایمن در تهران

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، موضوع ایمنی ساختمان‌های پرخطر یکی از موضوعات مهم شهری است از موضوعات پر اهمیت و در عین حال چالشی شهر تهران است و مدیریت شهری نیز چاره‌ای جز ایمن سازی این ساختمان‌ها ندارد.

از این رو قدرت اله محمدی در یک گفت وگوی خبری با اشاره به اینکه برای بازدید از ساختمان‌های نا ایمن باید دستور قضایی بگیریم، اظهار کرد: متاسفانه برای بازدید از برخی ساختمان‌های نا ایمن دولتی مانع ورود آتش نشانی می‌شوند از این رو مجبوریم پرونده قضایی برای آنها تشکیل دهیم و با دستور قضایی از این ساختمان‌ها بازدید کنیم.

وی در ادامه افزود: تقریبا هر هفته اعلام حریق یک ساختمان دولتی در پایتخت به سازمان آتش نشانی گزارش داده می‌شود.

 کلانشهر تهران علاوه بر مشکلات زیست محیطی و ترافیکی، وجود ساختمان‌های ناایمن و پرتراکم تجاری و مسکونی پایتخت نشینان را تهدید می‌کند و تا دیر نشده باید نسبت به ایمن سازی این ساختمان‌ها اقدامات لازم انجام شود تا شاهد حوادث ناخوشایند آتش سوزی مرگبار در ساختمان‌های پر تراکم پایتخت نباشیم.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت