رایزنی آمریکا و اسرائیل علیه ایران و حزب‌الله

در شرایطی که حمایت‌های واشنگتن از نسل‌کَشی در غزه ادامه دارد، وزیر دفاع آمریکا و وزیر جنگ اسرائیل درباره ایران و حزب‌الله لبنان حرف زدند.
کد خبر: ۱۲۵۵۴۵۰
|
۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵ 23 August 2024
|
2663 بازدید

 به گزارش تابناک، فارس نوشت: در ادامه همکاری نزدیک آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها درباره تحولات منطقه، رئیس پنتاگون با مقام ارشد کابینه بنیامین نتانیاهو گفتگو کرد.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، لوید آستین و یوآو گالانت شامگاه پنجشنبه (دیشب) «تحولات و تهدیدات منطقه‌ای» را بررسی کردند.

دفتر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که گالانت و رئیس پنتاگون درباره «حفظ آمادگی و قابلیت همکاری نیرو‌ها و توانایی‌های اسرائیل و آمریکا در برابر تهدیدات مداوم ایران و حزب‌الله علیه اسرائیل» حرف زدند.

مقام ارشد آمریکایی و وزیر اسرائیلی درباره رایزنی‌ها برای توافق آتش‌بس جنگ غزه هم گفتگو کردند. 

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت