مشکل پایتخت، کارمندان و خانواده آنها نیست
نماینده خدابنده در گفت وگو با نشریه مردم نو اظهار داشت: دولت در شهرستان هایی که نیاز به کارمند بیشتر ندارد، تورم کارمندی و ضعف در نظام اداری ایجاد کرده است. این کارها تنها نظام را درگیر میکند و هزینه فراوانی را بر عهده نظام میگذارد.
وی گفت: باید بپذیریم در عهد قجر که زندگی نمیکنیم تا با آزمون و خطاهای متوالی، سرنوشت مردم را تعیین کنیم.
عضو کمیسیون اصل 90 با بیان اینکه مشکل پایتخت، کارمندان و خانواده آنها نیست افزود: زیرساخت، برنامهریزی و در یک کلام مدیریت این کلانشهر مشکل دارد، در غیر این صورت اگر به فرض هم شما بیایید به زور کارمندان را از تهران بیرون بیندازید، اقشار دیگر مانند کاسبها و کارگران همچنان به این شهر مهاجرت خواهند کرد. برای آنها چه فکری میکنید؟
وی ادامه داد: من به عنوان یک شهروند و همچنین نماینده عضو کمیسیون اصل 90 از ورود قانونی دیوان عدالت اداری به این موضوع کاملاً حمایت میکنم و انتظار دارم در صورت تضییع حقوق افراد، رسیدگی قانونی صورت گیرد.
موسوی با بیان اینکه دولت بدون توجه به توسعه استانها تصمیم به جابهجایی گرفته، گفت: یک کارمند خانوادهای دارد که نیازمند حداقل امکانات است و تنها رفتن او از تهران را نباید مدنظر داشت.


