ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

طعنه زیدآبادی به اطلاعات اختصاصی ایران اینترنشنال !

این چه اطلاعات اختصاصی است که به " ایران اینترنشنال " رسیده ولی به سیا و موساد و ام.آی.6 و ده‌ها سازمان امنیتی و جاسوسی دیگر در جهان که با تمام قدرت، پیگیر این موضوع‌اند، نرسیده است؟
کد خبر: ۱۲۵۳۷۴۶
| |
6696 بازدید
طعنه زیدآبادی به اطلاعات اختصاصی ایران اینترنشنال !

به گزارش تابناک، احمد زیدآبادی تحلیل گر در واکنش به ادعای تلویزیون ایران اینترنشنال در کانال تلگرامی خود نوشت: "اطلاعات اختصاصی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی با پیگیری چند پروژه هم‌زمان، همچنان فعالانه در حال ادامه و تکمیل برنامه ساخت تسلیحات هسته‌ای خود است."
 
خب این چه اطلاعات اختصاصی است که به "ایران‌اینترنشنال" رسیده ولی به سیا و موساد و ام.آی.6 و ده‌ها سازمان امنیتی و جاسوسی دیگر در جهان که با تمام قدرت، پیگیر این موضوع‌اند،  نرسیده است؟
 
من که گمان نمی‌کنم "اطلاعات اختصاصی رسیده به ایران‌اینترنشنال"، هیچگاه بتواند چیزی بیش از همین صحنه‌های مربوط به قطع مقطعی آب و برق در نواحی شهری و روستایی و یا تصویر یک شعار در گوشه‌ای از یک خیابان خلوت باشد!

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار