صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رشوه در غزه در ازای دریافت اطلاعاتی درباره السنوار!

پهپادهای رژیم صهیونیستی اعلامیه‌هایی حاوی سیگار برای اهالی "المواصی" در خان‌یونس و نزدیک ساحل "دیر البلح" در جنوب غزه پرتاب کردند که هدف از آن تحریک مردم علیه رهبران حماس به‌ویژه رئیس دفتر سیاسی آن است.
کد خبر: ۱۲۵۳۳۹۰
| |
4165 بازدید
رشوه در غزه در ازای دریافت اطلاعاتی درباره السنوار!

به گزارش «تابناک» به نقل از العالم، این اولین بار نیست که اسرائیل اعلامیه‌های تحریک‌کننده‌ای علیه رهبران حماس توزیع می‌کند. اما برای اولین بار است که این رژیم می‌کوشد از نیاز افراد سیگاری در غزه که تعداد آنها بسیار زیاد است، سوء‌استفاده کند تا اطلاعاتی درباره مکان اختفای "یحیی السنوار" یا سایر سران حماس بدهند.

در این اعلامیه‌ها نوشته شده است: "سیگار کشیدن خطرناک است، اما حماس خطرناک‌تر است"، یا "حماس غزه را می‌سوزاند"؛ که البته با شماره واتس‌آپ سازمان جاسوسی رژیم صیونیستی که اهالی غزه بتوانند به وسیله آن به این سازمان تماس بگیرند.

البته بسیاری از اهالی غزه این اقدام را دستمایه تمسخر قرار داده‌اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات