پیام احساسی سنگنورد امریکایی برای رضا علیپور
سریعترین سنگنورد جهان با انتشار یک استوری از رضا علیپور تشکر کرد و او را قهرمان دوران کودکی خود خواند.

به گزارش تابناک، در مسابقه ردهبندی سنگنوردی المپیک ۲۰۲۴ پاریس، رضا علیپور به مصاف ساموئل واتسون از ایالات متحده رفت و در یک رقابت نزدیک از او شکست خورد و دستش از مدال کوتاه ماند. واتسون در این دیدار توانست رکورد دنیا را هم بشکند و خود را بهعنوان سریعترین مرد عمودی دنیا به همگان معرفی کند.
او چند روز پس از برتری مقابل علیپور، در صفحه رسمی اینستاگرام خود نوشت:
شکستن رکورد جهانی در مسابقه ردهبندی برایم خیلی مهم بود؛ مخصوصاً مقابل یکی از قهرمانهای دوران کودکیم، سریعترین مرد عمودی دنیا برای سالهای متوالی. میخواهم عمیقترین احترامم را به رضا علیپور بدهم. در ورزش ما تو یک افسانه هستی. همه، از جمله همهی مدالآوران این بازیها، بدون کمکهای تو به اینجا نمیرسیدیم. تو برای من، ورزشمان، ایران و کل دنیا یه قهرمانی. ممنونم.

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷۴
امیدوارم وزیر ورزش به تمام ورزشکارانی که زحمت کشیدند ومدال نیاورند،جایزه ای شایسته دهد ،خیلی حالمگرفته است سالها زحمت بکش ، وخودت وخانواده ات چشم انتظار مدال و جایزه نقدی مدال باشی
پاسخ ها
رضا
| ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
همیشه مرغ همسایه غازه
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۸:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





