صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سفر استراتژيك رييس‌جمهور به لبنان

کد خبر: ۱۲۵۲۱۹
| |
1547 بازدید
در اين مقطع سفر احمدي نژاد به لبنان بسيار مهم و استراتژيك است و حضور رييس جمهور محبوب در لبنان و استقبال گسترده مردم ، احزاب، سياسيون،مذاهب و اديان مختلف از ايشان جاي تشكر دارد. دبير كل جامعه اسلامي مهندسين و نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي سفر دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهوري كشورمان به لبنان را بسيار مثبت ارزيابي كرد و گفت: در اين خصوص قدردان رييس جمهور محبوب هستيم.
   
به گزارش ايرنا، 'محمدرضا باهنر' روز پنجشنبه در كنفرانس خبري جامعه اسلامي مهندسين سفر رييس جمهوري اسلامي ايران را مهم ترين و قابل توجه ترين خبر در سياست خارجي دنيا دانست و گفت: ويژگي اين سفر به حدي است كه نبايد به آن همانند سفرهاي معمولي نگاه كرد.

وي اظهار داشت: اين سفر همسويي استراتژي جمهوري اسلامي ايران را با جريان مقاومت فلسطين و اختلاف استراتژيك و مبنايي كه نظام جمهوري اسلامي با رژيم صهيونيستي دارد ، آشكار كرده است.

باهنر با بيان اين كه آزادي قدس و به رسميت نشناختن رژيم اشغالگر قدس همزاد انقلاب اسلامي ايران است اظهار داشت : به همين دليل است كه در كشور ما دور روز رسمي براي راهپيمايي ملي 22 بهمن و روز جهاني قدس در نظر گرفته شده است.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي افزود: در اين مقطع سفر احمدي نژاد به لبنان بسيار مهم و استراتژيك است و حضور رييس جمهور محبوب در لبنان و استقبال گسترده مردم ، احزاب، سياسيون،مذاهب و اديان مختلف از ايشان جاي تشكر دارد.

وي تاكيد كرد كه ما از رييس جمهور قدردان هستيم ، مطمئنا رژيم صهيونيستي پيام لازم را از استقبال مردم لبنان از رييس جمهور گرفته اند.

وي در ادامه نيز در خصوص سفر رييس جمهور به نيويورك اظهار داشت كه ايشان در سازمان ملل نيز به خوبي از مواضع جمهوري اسلامي ايران دفاع كردند و ما نيز از مواضع وي در اين خصوص حمايت مي كنيم.

باهنر در خصوص جمع آوري نامه عده كمي از نمايندگان در خصوص طرح سئوال از رييس جمهور گفت: بنده از اين موضوع خبري ندارم، البته با عده كم نمي توان از رييس جمهور سئوال كرد و حداقل بايد يك چهارم نمايندگان اين نامه را امضا مي كردند.

وي گفت: در زمان سفر رييس جمهور به نيويورك نيز اين بحث پيش آمد ولي همگان بايد اقتضائات را در نظر بگيرند در شرايطي كه رييس جمهور در سازمان ملل از مواضع انقلابي ما دفاع مي كردند ما نبايد اين مسائل را مطرح مي كرديم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار