میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تعطیلی مرز دوغارون در پی آتش سوزی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار تایباد گفت: به دلیل آتش‌سوزی گسترده ناشی از تانکرهای سوخت مرز دوغارون تعطیل شده است.
کد خبر: ۱۲۵۱۹۲۴
| |
2991 بازدید
تعطیلی مرز دوغارون در پی آتش سوزی


به گزارش تابناک ، محمدرضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: آتش‌سوزی گسترده ناشی از تانکرهای سوخت در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون منجر به توقف ترددهای ناوگان حمل و نقل و تعطیلی گمرک، بازارچه مرزی و هرگونه فعالیت در این مرز تا اطلاع ثانوی شده است.

وی افزود: ظهر امروز سه تانکر ایرانی و یک تانکر افغانستانی حامل سوخت به دلیل عدم رعایت موارد ایمنی در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون دچار حریق شدند که  به منظور جلوگیری از سرایت آتش در حال حاضر مرز دوغارون تعطیل شده و تمامی کارکنان منطقه را ترک کرده اند.

 

معاون فرماندار تایباد خاطرنشان کرد:خودروهای آتش نشان از ایستگاه‌های هرات و تایباد به محل اعزام شدند اما تا این لحظه هنوز آتش سوزی مهار نشده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات