صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سرلشکر باقری: صهیونیستها حتما پشیمان خواهند شد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: اینکه محور مقاومت و ما چگونه خونخواهی شهید هنیه را انجام دهیم در حال بررسی است. اقدامات گوناگونی باید صورت بگیرد و صهیونیستها حتما پشیمان خواهند شد.
کد خبر: ۱۲۵۱۲۹۴
| |
6903 بازدید

 

سرلشکر باقری: صهیونیستها حتما پشیمان خواهند شد.

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در حاشیه مراسم تشییع شهید اسماعیل هنیه اظهار داشت: در مورد اینکه محور مقاومت و ما چگونه این خونخواهی را انجام می‌دهیم موضوعی است که در دست بررسی است.

وی تاکید کرد: حتما این کار اتفاق خواهد افتاد. اقدامات گوناگونی باید صورت بگیرد و صهیونیستها حتما پشیمان خواهند شد.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان به ایران سفر کرده بود، بامداد چهارشنبه 10 مردادماه در محل اقامتش در تهران ترور شد و به همراه یکی از محافظینش به شهادت رسید.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات