میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرلشکر باقری: صهیونیستها حتما پشیمان خواهند شد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: اینکه محور مقاومت و ما چگونه خونخواهی شهید هنیه را انجام دهیم در حال بررسی است. اقدامات گوناگونی باید صورت بگیرد و صهیونیستها حتما پشیمان خواهند شد.
کد خبر: ۱۲۵۱۲۹۴
| |
6853 بازدید

 

سرلشکر باقری: صهیونیستها حتما پشیمان خواهند شد.

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در حاشیه مراسم تشییع شهید اسماعیل هنیه اظهار داشت: در مورد اینکه محور مقاومت و ما چگونه این خونخواهی را انجام می‌دهیم موضوعی است که در دست بررسی است.

وی تاکید کرد: حتما این کار اتفاق خواهد افتاد. اقدامات گوناگونی باید صورت بگیرد و صهیونیستها حتما پشیمان خواهند شد.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان به ایران سفر کرده بود، بامداد چهارشنبه 10 مردادماه در محل اقامتش در تهران ترور شد و به همراه یکی از محافظینش به شهادت رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات