جریمه سنگین بانک آمریکایی ازسوی خزانه‌داری

دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، یک بانک این کشور را به دلیل نقض قوانین مربوط به تحریم مالی روسیه جریمه کرد.
کد خبر: ۱۲۵۰۳۲۱
|
۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶ 27 July 2024
|
2446 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از وال استریت ژورنال، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا بانک «استیت استریت» را به دلیل نقض تحریم‌های این کشور علیه روسیه ۷.۵ میلیون دلار جریمه کرد.

بنا بر بیانیه دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، بانک مذکور و شرکت تابعه آن یعنی «چارلز ریور دیولوپمنت» با پرداخت این جریمه به منظور جبران نقض تحریم‌های روسیه و اوکراین موافقت کرده است.

بنا به گزارشها، این شرکت، که یک شرکت فن‌آوری مالی است، ظاهراً تاریخ و صدور مجدد صورت‌حساب‌ها مربوط به دو بانک روسی، مشمول تحریم‌های آمریکا، را تغییر داده است.

بنا به اعلام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، ۳۸ مورد تخلف از سوی این شرکت صورت گرفته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت