میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ادعای عجیب لهستانی‌ها درباره پهپاد انتحاری ساخت ایران

رسانه‌های لهستان می‌گویند یک شرکت مهندسی دولتی این کشور به نام «دبیلو‌.اس‌.کا پوزنان» (WSK Poznan) پمپ‌هایی را برای استفاده در تراکتور به یک شرکت ایرانی به نام «موتورسازان» فروخته است، اما این قطعات از هواپیماهای بدون سرنشین ارسالی ایران به روسیه سر در آورده است.
کد خبر: ۱۲۴۸۸۷۲
| |
4980 بازدید
ادعای عجیب لهستانی‌ها درباره پهپاد انتحاری ساخت ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از یورونیوز، این شرکت که متعلق به آژانس توسعه صنعتی دولت لهستان است می‌گوید دفتر دادستانی ملی و آژانس امنیت داخلی این کشور «در حال انجام تحقیقات در مورد صادرات قطعات تولید شده توسط این شرکت به ایران» هستند.

در بیانیه منتشره توسط شرکت «دبیلو‌.اس‌.کا پوزنان» آمده است که این پمپ‌ها با گازوئیل کار می‌کنند و به دلیل وزن‌شان مناسب برای وسایل نقلیه هوایی ساخته نشده‌اند.

این شرکت گفته است کنترل‌های داخلی به لحاظ تحریم‌ها برای مشتریان انجام داده و آماده است تا با مراجع رسیدگی‌کننده در این باره همکاری کند.

دفتر دادستانی لهستان گفته مشغول بررسی این موضوع است که آیا این شرکت محصولات دومنظوره را بدون مجوزهای مناسب صادر کرده است یا خیر.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات