صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دولت‌ نبايد ‌انتظار ‌حمايت‌ چشم‌بسته ‌داشته ‌باشد

اصولگرايان نمي‌توانند با بهانه حمايت، ضعف‌هاي دولت را بازگو نكنند/ بهتر است طيف منتسب به دولت به كارهاي خود خاتمه دهند تا دولت را بيش از اين با چالش و اختلافات داخلي روبرو نكنند.
کد خبر: ۱۲۴۸۷۱
| |
1623 بازدید
رئيس ‌فراكسيون روحانيون مجلس در خصوص عملكرد طيف منتسب به دولت ، معتقد است : واقعا نمي‌دانم چرا فكر مي‌كنند مي‌توانند خوشان را به عنوان مهره‌هايي از جبهه اصولگرايي معرفي مي‌كنند. شاخصه‌هاي اصولگرايي با مسايلي كه در ذهن آنها مي‌گذرد، تفاوت‌هاي آشكاري دارد و بر همين اساس است كه مي‌توان با صراحت گفت، نمي‌توانند در جلب اعتماد مردم موفق باشند.

به گزارش ایلنا، محمد تقي رهبر تحركات خاص عده‌اي از دولتي‌ها را تلاشي براي كسب قدرت عنوان مي‌كند و بروز چنين جرياني را پديده‌اي خطرناك براي منافع ملي مي‌داند.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به انتقاداتي كه در چند وقت اخير از سوي چهره‌هاي اصولگرا به عملكرد طيف منسوب به دولت مطرح مي‌شود،گفت:تصوري در جامعه به وجود آمده است كه گروهي با استفاده يا بهتر است گفته شود، سوء استفاده از موقعيت دولتي دنبال اين هستند تا خود را به عنوان ناجي به مردم معرفي كنند. اين در حالي است كه مواضع و رفتارهاي آنها به نوعي است كه نمي‌تواند قابل‌قبول باشد.

رئيس ‌فراكسيون روحانيون مجلس همچنين با اشاره به اينكه بدنه‌اي از دولت اصولگرايي دست به چنين اقداماتي مي‌زنند، ادامه داد:واقعا نمي‌دانم چرا فكر مي كنند مي‌توانند خوشان را به عنوان مهره‌هايي از جبهه اصولگرايي معرفي مي كنند. شاخصه‌هاي اصولگرايي با مسايلي كه در ذهن آنها مي‌گذرد، تفاوت‌هاي آشكاري دارد و بر همين اساس است كه مي‌توان با صراحت گفت، نمي‌توانند در جلب اعتماد مردم موفق باشند.

محمد‌تقي رهبر همچنين اظهار داشت:مواضع اصولگرايان توصيه‌هاي مقام معظم رهبري است و بايدها و نبايدهايي كه ايشان ترسيم كرده‌اند، خطوط قرمز ما محسوب مي‌شود. آقايان در حالي ادعاي اصولگرايي مي‌كنند كه نقطه نظراتي متفاوتي را سرلوحه برنامه‌هاي خود قرار داده‌اند و به تداوم اظهارات آنچناني خود اصرار مي‌ورزند.

نماينده مردم اصفهان در مجلس با بيان اينكه تلاش اين جريان براي جذب آراي خاكستري نشانه‌اي از انحراف آنها است،گفت: آنها ادعا مي‌كنند كه مي‌توانند آراي رقيبان احمدي نژاد در انتخابات 88 را جذب كنند و در كنار آن راي‌هاي رييس‌جمهور فعلي را هم به دست آورند. اين مساله در حالي مطرح مي‌شود كه همه مي‌دانند تفاوت سليقه‌ها اجازه نمي‌دهد كه 40 ميليون راي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري به يك نام نفر يا يك تشكل اختصاص داده شود.

وي ادامه داد : تصور اينكه گروهي با عنوان اصولگرايي حرف‌هاي آنچناني و رفتارهايي خارج از عرف انقلاب مطرح مي‌كنند، نشان مي‌دهد كه در بيراهه قدم بر مي دارند. آنها بايد بدانند كه يك اصولگرا، يك قدم جلوتر از مقام معظم رهبري بر نمي‌دارد.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس همچنين با اشاره به فعاليت‌هاي تبليغاتي اين گروه ادامه داد: آقايان از همين حالا به سفرهاي استاني مي‌روند و حتي به فكر تاسيس حزبي به نام "عدالت و رفاه" هستند تا از اين طريق بتوانند اذهان عمومي را فريب دهند. اين در حالي است كه مردم آگاه هستند و به همه مسايل اشراف دارند و به راحتي فريب نمي‌خورند.پس بهتر است به اين كارهاي خود خاتمه دهند تا دولت را بيش از اين با چالش و اختلافات داخلي روبرو نكنند.

وي همچنين با اشاره به انتقادات اصولگرايان به دولتي‌ها كه اين روزها به اوج رسيده است، گفت: فرزندان و دلسوزان نظام نمي‌توانند در قبال كارهايي كه آرامش كشور را از بين مي‌برد، سكوت اختيار كنند. چهره هايي كه به عنوان مثال عضو جامعه مدرسين و جامعه روحانيت مبارز هستند، پويايي نظام را هدف اصلي خود ترسيم كرده‌اند و به همين دليل هر‌گاه با اظهارنظر يا حركتي غيرمنطقي روبرو شوند، بدون درنگ وارد ميدان مي‌شوند تا در حد توان خود هزينه‌هاي رفتارهاي آنچناني را كمتر كنند.

محمد‌تقي رهبر در پايان سخنانش با تاكيد بر اينكه اصولگرايان دولت دهم را مورد حمايت قرار مي‌دهند، اظهار داشت: مقام معظم رهبري هميشه از دولت‌هايي كه روي كار هستند، دفاع مي‌كنند و بر همين اساس دفاع از دولت يكي از اولويت‌هاي جبهه اصولگرايي به شما مي‌رود تا بتوانيم سهمي در كاهش مشكلات و افزايش پيشرفت‌ها داشته باشيم.

رئيس‌فراكسيون روحانيون مجلس در عين‌حال گفت: البته اين را اعلام مي كنيم كه دولت نبايد انتظار حمايت چشم بسته داشته باشد و هر گاه ايرادي مشاهده شود، بدون كمترين محافظه‌كاري آن را مطرح مي‌كنيم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...