تصمیم جالب ایلان ماسک پس از حمله به ترامپ

سوءقصد به جان دونالد ترامپ در باتلر، پنسیلوانیا احتمالاً باعث شده است ایلان ماسک درباره پروتکل‌های امنیتی خودش تجدیدنظر کند. کاربری به نام Whole Mars Catalog در پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت بهتر است مدیرعامل تسلا هم امنیت خودش را ارتقا بدهد.
کد خبر: ۱۲۴۸۳۲۶
| |
3543 بازدید

تصمیم جالب ایلان ماسک پس از حمله به ترامپ

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا؛ سوءقصد به جان دونالد ترامپ در باتلر، پنسیلوانیا احتمالاً باعث شده است ایلان ماسک درباره پروتکل‌های امنیتی خودش تجدیدنظر کند. کاربری به نام Whole Mars Catalog در پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت بهتر است مدیرعامل تسلا هم امنیت خودش را ارتقا بدهد.

ایلان ماسک به او جواب داد: شاید زمانش رسیده که آن زره فلزی پرنده را بسازیم.

ایان مایل چیانگ، دوست ماسک و یکی از کاربران فعال در ایکس، نیز از مدیرعامل اسپیس ایکس خواسته تدابیر حفاظتی خودش را ٣ برابر کند. او نوشت: اگر می‌توانند سراغ ترامپ بروند، سراغ تو هم خواهند آمد.

ماسک در پاسخ به او گفت: روزهای خطرناکی در پیش است. دو نفر (در دو مقطع متفاوت) در ٨ ماه گذشته سعی کردند مرا بکشند. آن‌ها با اسلحه در فاصله حدوداً ٢٠ دقیقه‌ای از مقر اصلی تسلا در تگزاس دستگیر شدند.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار