ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عکس: پناه بردن پرنده شکاری به مغازه‌ای در یافت آباد

یک بهله پرنده شکاری که به دلیل آسیب دیدگی به یکی از مغازه‌های محله یافت آباد رفته و موجب وحشت کسبه شده بود، از سوی آتش‌نشانان زنده‌گیری شد.
کد خبر: ۱۲۴۸۱۱۱
| |
6563 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، پیش از ظهر امروز، یکی از کسبه محله یافت آباد با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران تماس گرفته و اعلام کرد که یک پرنده شکاری وارد مغازه‌اش شده و همین موضوع نیز باعث ترس و وحشت کسبه شده است. در همین راستا نیز ستاد فرماندهی آتش‌نشانی، آتش نشانان ایستگاه ۸۷ را به سمت محل حادثه واقع در یافت آباد، خیابان فاخری اعزام کرد.

عکس: پناه بردن پرنده شکاری به مغازه‌ای در یافت آباد

با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که یک بهله سار گپه زخمی به داخل مغازه‌ای وارد شده و قادر به پرواز نیست. همین موضوع نیز سبب کلافگی و عصبانیت این پرنده شکاری شده بود. در همین راستا نیز آتش نشانان بلافاصله با استفاده از تجهیزات ویژه، این پرنده را به دام انداخته و زنده‌گیری کردند. 

با خارج کردن پرنده شکاری از داخل مغازه و انتقالش به ایستگاه، هماهنگی‌های لازم با مسئولان بوستان پردیسان انجام شده و این پرنده شکاری برای درمان و بازگشت به محل زیست طبیعی به این بوستان انتقال داده شد. 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟