میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش چند کشور عربی به ترور ترامپ

در پی سوءقصد ناکام به جان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در جریان یک کارزار انتخاباتی در پنسیلوانیا، در کنار مقام‌های آمریکایی و بسیاری از سران کشورها، رهبران کشورهای عربی نیز این واقعه را محکوم کردند.
کد خبر: ۱۲۴۸۰۳۴
| |
2976 بازدید
واکنش چند کشور عربی به ترور ترامپ

 

به گزارش تابناک، از جمله رهبران عربی که به این حادثه واکنش نشان دادند «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین است که اقدام برای ترور دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا را محکوم کرد.

همچنین وزارت خارجه قطر و وزارت خارجه امارات در بیانیه‌های کوتاهی تیراندازی علیه دونالد ترامپ را محکوم کردند.

«حمد بن عیسی آل خلیفه»، پادشاه بحرین هم سوءقصد به نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا را محکوم کرد.

پیشتر نیز «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در بیانیه‌ای بر محکومیت این حمله توسط کشورش تاکید کرد. او گفت: «آرزوهایم را برای بهبودی سریع ترامپ و برای از سرگیری مبارزات انتخاباتی آمریکا در فضایی آرام و سالم و عاری از هرگونه جنبه تروریسم، خشونت یا نفرت ابراز می‌کنم.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات