صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

امارات میانجی تبادل بزرگ اسرا میان روسیه و اوکراین

روسیه و اوکراین به واسطه میانجی‌گری امارات متحده عربی، در صدد اجرای طرح بزرگی در زمینه تبادل اسرا هستند.
کد خبر: ۱۲۴۸۰۳۲
| |
2172 بازدید
امارات میانجی تبادل بزرگ اسرا میان روسیه و اوکراین


به گزارش تابناک به نقل از بغداد الیوم، «دیمیتری لوبینتس»، کمیسر حقوق بشر در پارلمان اوکراین، امروز یکشنبه اعلام کرد که اوکراین درصدد اجرای طرحی بزرگ در زمینه تبادل اسرا با روسیه با میانجی‌گری طرف اماراتی است.

وی با اشاره به اعلام آمادگی امارات متحده عربی برای میانجی‌گری در این زمینه، تاکید کرد که ما هم اکنون می توانیم این مساله را به صورت علنی اعلام کنیم.

پیش‌تر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه اوایل ماه ژوئن اعلام کرد ۱۳۴۸ نظامی و افسر روسی در اوکراین اسیر شده‌اند و ۶ هزار و ۴۶۵ نظامی اوکراینی نیز در اسارت روسیه هستند.

در گذشته نیز امارات متحده عربی، در تبادل اسرای جنگی میان روسیه و اوکراین نقش داشته است. در اواخر ماه مه گذشته با میانجی‌گری این کشور، ۷۵ نظامی ارتش روسیه با ۷۵ نظامی اوکراینی مبادله شدند و طرف روسی نیز اجساد ۲۱۲ نظامی اوکراینی را به این کشور بازپس داد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار