میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ماجرای درخواست ۴۰ میلیاردی حردانی از استقلال

مدافع ملی‌پوش تیم استقلال قراردادش با این تیم تمام شده و حالا خبرهای ضد و نقیض زیادی درباره تمدید قرارداد او شنیده می‌شود.
کد خبر: ۱۲۴۷۷۰۶
| |
4628 بازدید
ماجرای درخواست ۴۰ میلیاردی حردانی از استقلال

به گزارش «تابناک ورزشی» به نقل از ایسنا، صالح حردانی با توجه به عملکرد خوب در فصل گذشته با پیشنهادهایی از سمت این تیم‌های دیگر رو به رو شده است اما شایعاتی در روز گذشته در فضای مجازی وجود داشت که او درخواست ۴۰ میلیاردی برای تمدید قرارداد با باشگاه استقلال داشته است.

اما براساس پیگیری‌ها از یک منبع آگاه، صالح حردانی پیشنهاد تمدید ۴۰ میلیاردی به باشگاه استقلال نداده و با رقمی که پیش از آن توافق کرده بود، مشکلی ندارد اما مثل دیگر بازیکنان استقلال خواستار دریافت مطالبات فصل قبل خود پیش از تمدید قرارداد شده است.

با این حال در صورتی که باشگاه استقلال با رامین رضاییان قرارداد امضا کند، حردانی برای از دست ندادن پیراهن تیم ملی، استقلال را ترک خواهد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات