میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«هنیه» به «پزشکیان» تبریک گفت

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با ارسال نامه‌ای، انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور جدید کشورمان را به وی تبریک گفت.
کد خبر: ۱۲۴۷۰۰۶
| |
1884 بازدید
«هنیه» به «پزشکیان» تبریک گفت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از المیادین، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس طی نامه‌ای، پیروزی دکتر پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان را به وی تبریک گفت.

هنیه در این نامه تاکید کرد: این نامه تبریک را در هنگامه‌ای برای شما ارسال می‌کنیم که ملت و مقاومت فلسطین در یکی از شرافتمندانه‌ترین نبردهای تاریخی خود به سر می‌برند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در ادامه این نامه افزود: ما و ملتمان به خدمت شما به ایران، عبور از چالش‌ها و سختی‌ها، حرکت در مسیر اتحاد امت اسلامی در برابر دشمن خود و یاری مسئله محوری امتمان اطمینان داریم.

گفتنی است سران کشورهای مختلف منطقه و جهان در روزهای گذشته با ارسال پیام‌هایی پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران را تبریک گفتند.

دکتر مسعود پزشکیان در دور دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران با کسب ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رأی از مجموع ۳۰ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۱۵۷ رأی مأخوذه، پیروز شد. سعید جلیلی دیگر نامزد این انتخابات نیز ۱۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۷۹ رأی را به دست آورد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات