ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازداشت پدر وپسر مامورنما در مشهد

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی از دستگیری پدر و پسر مامورنما با ۷ فقره اخاذی از شهروندان در مشهد خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۵۸۷۳
| |
3409 بازدید
بازداشت پدر وپسر مامورنما در مشهد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سردار احمد نگهبان در تشریح جزئیات این پرونده، اظهار داشت: در پی گزارش چند فقره اخاذی تحت عنوان مامور از شهروندان در محدوده خیابان امام خمینی (ره) مشهد، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی اظهارات مالباخته‌ها مشخص شد ۲ سرنشین یک دستگاه سواری دنا که با خود بسیم  و یک قبضه کلت کمری همراه داشتند با پرسه‌زنی در خیابان امام  خمینی (ره) با شناسایی دلالان ارز اقدام به اخاذی از آن‌ها می‌کرده‌اند.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی عنوان کرد: ماموران کلانتری شهید فیاض‌بخش با بررسی اظهارات مالباختگان و به‌دست آوردن مشخصات ظاهری متهمان تحقیقات میدانی خود را آغاز و در کمتر از ۶ ساعت متهمان را ردزدنی و در حال پرسه‌زنی دستگیر و در بازرسی از آن‌ها یک قبضه کلت کمری، یک دستگاه بیسیم و مقادیری ارز خارجی کشف کردند.

نگهبان بیان کرد: متهمان ۴۴ و ۲۲ ساله که پدر و پسر و بومی یکی از استان‌ها جنوبی کشور هستند، در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به ۷ فقره اخاذی اعتراف و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه زندان شدند.

وی از شهروندان خواست، در مواجهه با افرادی که خود را مامور دستگاه‌های دولتی معرفی می‌کنند، حتماً از آن‌ها کارت شناسایی معتبر درخواست و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟