اولین واکنش مخبر به انتقادها از عملکرد دولت در مناظره‌ها

سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به خدمات و اقدامات کم نظیر دولت مردمی تحت مدیریت و هدایت شهید رئیسی در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی تصریح کرد‌: دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی و خدماتش به کشور به گونه‌ای شفاف و در مقابل دیدگان مردم شریف ایران اسلامی است که با سیاه‌نمایی‌ها قابل خدشه و انکار نیست.
کد خبر: ۱۲۴۴۲۴۹
| |
3292 بازدید
اولین واکنش مخبر به انتقادها از عملکرد دولت در مناظره‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمد مخبر در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت با تبریک دهه ولایت و فرا رسیدن عید سعید غدیر، بر اهتمام همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به برگزاری پرشور چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد و ضمن توصیه نامزدهای انتخاباتی به رعایت اخلاق و انصاف و پرهیز از تخریب و توهین، توجه به توصیه‌های رهبری معظم انقلاب در این زمینه از سوی نامزدهای محترم ریاست جمهوری را مصداق بارز عمل به شرع و اخلاق دانست.

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به خدمات و اقدامات کم نظیر دولت مردمی تحت مدیریت و هدایت شهید رئیسی از جمله در حوزه بهداشت و درمان، اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری، رشد چشمگیر تولید و افزایش تراز تجاری کشور، افزایش فروش نفت، کنترل و کاهش نرخ تورم، تکمیل و بهره‌برداری از صدها طرح عمرانی و زیربنایی نیمه تمام در کشور، احیای بیش از ۸ هزار کارخانه و واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، برقراری تعاملات گسترده در سطح بین‌المللی و عضویت در پیمان‌های مهم منطقه‌ای و جهانی با سیاست خارجی عزتمندانه تصریح کرد‌: دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی و خدماتش به کشور به گونه‌ای شفاف و در مقابل دیدگان مردم شریف ایران اسلامی است که با سیاه‌نمایی‌ها قابل خدشه و انکار نیست.

سرپرست ریاست جمهوری، قانون موافقتنامه همکاری در حوزه امنیت اطلاعات بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه و دو قانون دیگر مصوب مجلس شورای اسلامی را برای اجرا به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرد.

دکتر مخبر با بیان اینکه اگر امروز کشور شرایط آرام و با ثباتی دارد به یمن ریل‌گذاری‌های اصولی و خدمات شهید رئیسی در سراسر کشور است، از همه وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی خواست افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های تکمیل شده بخش مربوط به خود را به منظور تسریع در خدمت‌رسانی به مردم در اولویت قرار دهند. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت