ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جراحی خارج از نوبت بیماران ایرانی در بیمارستان مکه

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: مقرر شد حجاج ایرانی بستری در بیمارستان‌های مکه که به عمل جراحی نیاز دارند امروز خارج از نوبت خدمات لازم را دریافت کنند تا از ایام تشریق باز نمانند.
کد خبر: ۱۲۴۲۴۹۴
| |
3145 بازدید
جراحی خارج از نوبت بیماران ایرانی در بیمارستان مکه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، کولیوند در دیدار با رئیس بیمارستان سعودی در مکه گفت: برنامه ریزی خوبی را مرکز پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای ایام تشریق انجام داده تا بیمارانی که نیازمند مراقب سلامت هستند در قالب کاروان‌های وقوف اضطراری با خودشان در ایام تشریق در عرفات، مشعر و منا ببرند تا اعمالشان را کامل انجام دهند.

وی افزود: هیچ دغدغه‌ای وجود ندارد و کمک‌هایی هم که رئیس بیمارستان سعودی انجام داده و قول‌هایی که داده خیلی خوب بود و قرار شد بیماران ایرانی که در بیمارستان‌های صعودی هستند در نوبت عمل جراحی قرار نگیرند و خارج از نوبت و با فوریت تحت عمل جراحی قرار بگیرند و کارشان زودتر انجام شود.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: امروز تمام بیمارانی که نیاز به عمل جراحی دارند در بیمارستان‌های مکه تا آخر شب عمل جراحی آن‌ها انجام و به اعمالشان می‌رسند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟