چهارشنبه مذاكرات جدي ميشود
عمادرضا در راه پرسپوليس جدي تر از قبل !
به احتمال فراوان مذاكرات عمادرضا و پرسپوليس از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد، هر چند تاكنون از سوي باشگاه و كادرفني پرسپوليس هيچكس تمايل علي دايي براي به خدمت گرفتن اين بازيكن را تأييد نكرده است
کد خبر: ۱۲۴۲۳۲
| | 2837 بازدید
بحث حضور عمادرضا مهاجم سابق سپاهان در پرسپوليس هر روز جديتر از روز گذشته دنبال ميشود. عمادرضا كه در حال حاضر بازيكن الزمالك مصر به حساب ميآيد از زندگي در اين كشور راضي نيست ضمن اينكه وضعيت خوبي در تيم فعلياش ندارد. عماد روز سهشنبه و در مسابقهاي دوستانه همراه با تيم ملي عراق مقابل تيم ملي قطر قرار ميگيرد و قرار است بعد از اين بازي به همراه حوارملامحمد به ايران بيايد.
گل ـ عماد براي پيگير چند كار عقب افتاده و مالي به اصفهان خواهد رفت و گفته ميشود براي مذاكره با پرسپوليس به تهران خواهد آمد. هر چند اين مهاجم عراقي از نفت تهران و شاهين بوشهر نيز پيشنهاد دارد اما خودش اعلام كرده دوست دارد در پرسپوليس بازي كند ضمن اينكه به زندگي در ايران عادت كرده و حضور در تيمهاي ايراني را به بازي در ليگهاي قطر، امارات و مصر ترجيح ميدهد.
به احتمال فراوان مذاكرات عمادرضا و پرسپوليس از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد، هر چند تاكنون از سوي باشگاه و كادرفني پرسپوليس هيچكس تمايل علي دايي براي به خدمت گرفتن اين بازيكن را تأييد نكرده است.
عمادرضا قراردادي 650 ميليون توماني با الزمالك مصر بسته ضمن اينكه قرار بود حدود 150 ميليون تومان هم به ازاي بازيهايش در اين تيم بگيرد در ضمن اگر او بخواهد از اين تيم جدا شود بايد مبلغي حدود 250 ميليون تومان نيز براي دريافت رضايتنامه بپردازد. وي در حال حاضر در شهر اربيل عراق به سر ميبرد و براي حضور در قطر ويزايش را نيز دريافت كرده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


