این بیماری.خود ایمنی جوانان را بیشتر مبتلا می‌کند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از ابتلای ۳۱۵ نفر به «ام اس» در شاهرود خبر داد و گفت: ابتلای جوانان به این بیماری نسبت به سایر گروه‌ها بیشتر است.
کد خبر: ۱۲۴۱۸۲۳
| |
2198 بازدید
این بیماری.خود ایمنی جوانان را بیشتر مبتلا می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سید محمد حاجی میر صادقی غروب یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن بیان اینکه بالغ بر ۳۱۵ نفر در شاهرود به بیماری «ام اس» مبتلا هستند، ابراز داشت: این آمار در سامانه بیماری خاص این دانشگاه ثبت شده است.

وی ضمن بیان اینکه این بیماری التهاب مزمن خود ایمنی سیستم عصبی مرکزی است، افزود: در واقع سیستم ایمنی بدن به بافت مغز و نخاع و عصب چشم حمله کرده و غلاف سلول‌های عصبی را از بین می‌برد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن بیان اینکه در حال حاضر درمان قطعی برای این بیماری هنوز کشف نشده است، ابراز داشت: داروهای موجود تنها روند بیماری را کند و به کاهش علائم و کنترل استرس ناشی از آن کمک می‌کند.

حاجی میر صادقی ضمن بیان اینکه جوانان بیشتر از سایر گروه‌های دیگر جامعه درگیر «ام اس» هستند، تصریح کرد: با تشکیل انجمن خاص این بیماران در شاهرود تلاش شد تا به بیماران و خانواده‌ها اطلاع رسانی‌های لازم انجام و امید را در دل آنها زنده کنیم.

وی ضمن بیان اینکه بانوان بیش از مردان به این بیماری مبتلا می‌شوند، افزود: سن ابتلاء بازه ۲۰ تا ۴۰ سالگی ثبت شده و تنها راه تشخیص معاینه بالینی، انجام ام. آر. آی، نوار چشم، آزمایش مایع نخاع و تست خونی است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت