درگذشت عکاس صحنه ترور ریگان و برنده جایزه پولیتزر

عکاس برنده پولیتزر در تیراندازی ریگان، در ۷۷ سالگی درگذشت.
کد خبر: ۱۲۴۰۸۳۷
| |
8922 بازدید

درگذشت عکاس صحنه ترور ریگان و برنده جایزه پولیتزر

به گزارش تابناک، واشنگتن پست نوشت: ران ادموندز، عکاس آسوشیتدپرس که در سال ۱۹۸۱ با تصاویری که از سوء قصد به جان رئیس جمهور رونالد ریگان و همراهانش ثبت کرد، در فالز چرچ ویرجینیا و در ۷۷ سال درگذشت. او با این مجموعه عکس برنده جایزه پولیتزر شده بود. او بر اثر ذات الریه مرتبط با عفونت باکتریایی درگذشت.

 ادموندز که برای پوشش خبری رئیس جمهور منصوب شده بود، تنها عکاس خبری بود که توانست تمام رویدادهای ۳۰ مارس ۱۹۸۱ را از صدای شلیک گلوله تا هرج و مرج را ثبت کند.

او لنز خود را به بالای لیموزین ریاست جمهوری هدایت کرد تا دنباله ای از فریم ها را نشان دهد که ریگان در حال پیچ خوردن و سپس هل داده شدن به داخل وسیله نقلیه است. آقای ادموندز سپس به طرف پیاده رو چرخید و تصاویری از «هینکلی» در زیر انبوهی از اجساد و ماموران سرویس مخفی در حالت آماده باش با اسلحه‌های کشیده ثبت کرد.

درگذشت عکاس صحنه ترور ریگان و برنده جایزه پولیتزر

شفقنا

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت