حامد موسوی، فعال بازار سرمایه پاسخ داد:

افزایش نرخ بهره؛ درد یا درمان بورس؟!

تالار شیشه‌ای در حالی معاملات روز دوشنبه ۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ را پشت سر گذاشت که شاخص کل، بیش از ۲۲ هزار واحد افت را تجربه کرد؛ هرچند که در ساعات پایانی بازار، تقاضا افزایش پیدا کرد و ۲۰ درصد نماد‌ها در محدوده مثبت قرار گرفتند. در ابتدای معاملات امروز سه‌شنبه ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس، کاهش یکهزار و ۱۲۵ واحدی را ثبت کرد و در ارتفاع ۲ میلیون و ۵۷ هزار واحدی قرار گرفت. حامد موسوی، کارشناس و فعال بازار سرمایه در گفت‌وگو با نبض بورس به دلایل عمده ریزش‌های بورس پرداخت.
کد خبر: ۱۲۳۹۷۱۴
| |
5251 بازدید
به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، در این روزها، اگرچه اغلب فعالان بازار سرمایه، افزایش نرخ بهره بانکی را یکی از دلایل ریزش‌های متوالی بورس عنوان می‌کنند، اما محمّدرضا فرزین، رئیس بانک مرکزی با اشاره به این‌که نرخ بهره تأثیر منفی بر بازار سرمایه ندارد، تأکید کرد: نمی‌خواهیم سیاست‌های بانک مرکزی موجب کاهش ارزش سهام بازار سرمایه شود و نرخ بهره ۳۰ درصد، اواخر سال ۱۴۰۲ ابلاغ و اجرا شد، اما بورس مدت‌هاست که منفی است!
ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید :
https://nabzebourse.com/000JRA
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت