صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش دانشگاه الازهر به جنایت رژیم صهیونیستی در رفح

موسسه الازهر مصر با محکوم کردن جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در بمباران اردوگاه آوارگان در رفح که به شهید و زخمی شدن صدها آواره منجر شد، از ایستادگی و مقاومت شجاعانه مردم فلسطین در غزه در برابر تجاوزات مستمر اشغالگران تمجید کرد.
کد خبر: ۱۲۳۹۶۰۰
| |
2824 بازدید
واکنش دانشگاه الازهر به جنایت رژیم صهیونیستی در رفح


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، الازهر مصر اعلام کرد که تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان در شهر رفح را که طی آن آوارگان بیگناه در چادرهای خود هدف قرار گرفتند، به شدت محکوم می کنیم.

این موسسه دینی مصر افزود از جامعه بین المللی می خواهیم که برای اجرای احکام دادگاه دادگستری بین المللی و در راس آن حکم توقف تجاوزگری و گشودن گذرگاه رفح دست به تحرک بزند.

الازهر ادامه داد بار دیگر از مقاومت و ایستادگی ملت شجاع فلسطین تقدیر می کنیم و به آنها  درود می فرستیم که شجاعت خود در دفاع از سرزمینشان و چنگ زدن به آن را به تمام جهان ثابت کردند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات