حکم تکراری سرپرست موقت برای سلطان آبی‌ها

کد خبر: ۱۲۳۹۴۰۰
|
۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱ 26 May 2024
|
3327 بازدید

کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال و ملقب به سلطان در میان هواداران تاج و استقلال، به عنوان رئیس کمیته پیشکسوتان این باشگاه منصوب شد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از ‌رسانه رسمی باشگاه استقلال، به دعوت فرشید سمیعی سرپرست موقت باشگاه استقلال، علی جباری کاپیتان و پیشکسوت ‌باشگاه استقلال در باشگاه استقلال حضور یافت.

در این گپ و گفت صمیمانه، علی جباری ضمن آرزوی موفقیت برای استقلال و فرشید سمیعی در انجام امور محوله، خواسته‌های پیشکسوتان جهت بهبود اوضاع آنها و باشگاه استقلال عنوان و فرشید سمیعی دستوراتی جهت بر طرف شدن مشکلات مطروحه صادر کرد.

در این جلسه سمیعی درخواست ریاست مجدد علی جباری بر کمیته پیشکسوتان را مطرح کرد که با موافقت جباری روبه‌رو شد. در پایان این دیدار پیراهنی با طراحی دورانی که علی جباری به عنوان کاپیتان و بازیکن در باشگاه استقلال فعالیت می‌کرده به این پیشکسوت تقدیم شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت