میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جلسه کوتاه مجلس در روز چهارشنبه

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که آخرین جلسه دوره یازدهم مجلس در روز چهارشنبه برگزار می شود.
کد خبر: ۱۲۳۸۴۰۳
| |
2373 بازدید
جلسه کوتاه مجلس در روز چهارشنبه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سیدنظام الدین موسوی درباره چگونگی برگزاری جلسه روز چهارشنبه مجلس گفت: چهارشنبه هفته جاری آخرین جلسه مجلس یازدهم جهت برگزاری مراسم اختتامیه تشکیل می شود.

وی توضیح داد: با توجه به تعطیلی روز چهارشنبه کشور برای برگزاری مراسم تشییع پیکر رئیس جمهور، قرار شد که مجلس در روز چهارشنبه از ساعت 8 تا 9 صبح جلسه داشته باشد.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس اضافه کرد: بر این اساس آخرین جلسه مجلس و اختتامیه دوره یازدهم چهارشنبه 2 خرداد و به مدت یک ساعت خواهد بود و بعد از آن نمایندگان در مراسم تشییع پیکر رئیس جمهور شرکت می کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات