صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ابراز آمادگی ترکیه برای شرکت در عملیات جست‌وجو

وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که سانحه برای بالگرد رئیس‌جمهور ایران را تحت نظر دارد.
کد خبر: ۱۲۳۸۲۰۷
| |
5653 بازدید
ابراز آمادگی ترکیه برای شرکت در عملیات جست‌وجو

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وزارت خارجه ترکیه روز یکشنبه نسبت به در امان بودن تمامی سرنشینان بالگرد حامل «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور و همراهان ابراز امیدواری کرد.

وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که آنکارا تمام کمک‌های ممکن را در عملیات جست‌وجو و نجات پس از فرود سخت بالگرد حامل رئیسی ارائه می‌دهد.

بالگرد حامل «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران که برای افتتاح «سد مرزی «قیز قلعه‌سی» به آذربایجان شرقی سفر کرده بود، در مسیر بازگشت در «جنگل دیزمار» در محدوده عمومی بین ورزقان و جلفا استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد.

رئیس‌جمهور، آیت‌الله آل هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و چند تن دیگر از همراهان از جمله سرنشینان این بالگرد بوده‌اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات