میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حافظان مرزهای وطن

نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار نیروهای مرزبانی همیشه بیدار، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مردمی که ستون‌های استوار دفاع از حریم ملی هستند، در مرزهای زمینی، دریایی و ریلی استان گیلان در شهرستان مرزی آستارا حضوری مقتدرانه داشته و به حراست از مرزهای جغرافیایی وطن و حفظ منافع کشور پرداخته و مسئولیت تأمین امنیت آب‌های سرزمینی ایران و همچنین مرزهای زمینی و ریلی را بر عهده دارند.
کد خبر: ۱۲۳۷۸۹۶
| |
4565 بازدید
|
۳
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۳
کهنه سرباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
مرد
مراقب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
ضمن تشکر از تابناک
از نظر مراقب، افزون بر حافظان مرزهای خاکی، آبی و هوای، فعالان عرصه رسانه همچون تابناک و سایرین می توانند حافظان مرزهای فرهنگی کشور باشند.
آنان می توانند ذهن خوانندگان خود را به سمت و سوی، فرهنگ ملی و مذهبی، اعتماد بنفس، مقاومت در مقابل دشمن، قانون مداری، تولید ملی، کسب علم و دانش و مسائلی از این دست هدایت کنند.
یا بر عکس می توانند به سمت و سوی فرهنگ غربی، مصرف گرایی، لاابالی گری، سلبریتی گرایی، مدگرایی، تشویش اذهان عمومی، ایجاد ناامنی اجتماعی، ایجاد ناامیدی نسل جوان و مسائلی از این دست هدایت کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
برای قرن ها سرزمین خاورمیانه بدون مرز بود. تا اینکه اروپایی های تازه به دوران رسیده با ایده دولت-ملت وارد شدند و پس از جنگ ها و کشتار فراوان، اتحادیه اروپا به همان ایده خاورمیانه بدون مرز هزار سال پیش رسیدند.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت