میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سهامداران دکپسول و درهاور بخوانند

موضوع نرخ ارز شرکت‌های فعّال در حوزه دارو همواره یکی از چالش برانگیزترین موضوعات شرکت‌های این گروه در بازار سرمایه ایران بوده و خواهد بود؛ حال از مجامع و اطلاعیه‌های شرکت‌های دارویی بر روی کدال خبر از تغییر نرخ ارز آنها در سال جدید رسیده است.
کد خبر: ۱۲۳۶۹۱۶
| |
6523 بازدید
به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، الیاس طهماسبی | موضوع نرخ ارز شرکت‌های فعّال در حوزه دارو همواره یکی از چالش برانگیزترین موضوعات شرکت‌های این گروه در بازار سرمایه ایران بوده و خواهد بود؛ حال از مجامع و اطلاعیه‌های شرکت‌های دارویی بر روی کدال خبر از تغییر نرخ ارز آنها در سال جدید رسیده است.
ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید :
https://nabzebourse.com/000J92
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت