آمادگی بالای دفاعی پدافند هوایی در منطقه جنوب کشور

فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب کشور از آمادگی بالای دفاعی نیروهای مسلح خبر داد و گفت: امنیت پایدار امروز در جمهوری اسلامی ایران محصول ایستادگی و بصیرت ارتش و سپاه است.
کد خبر: ۱۲۳۶۳۴۰
| |
2432 بازدید
آمادگی بالای دفاعی پدافند هوایی در منطقه جنوب کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، امیر سرتیپ دوم رضا کلهری در جمع فرماندهان و مسئولان پدافند هوایی جنوب در استان بوشهر با اشاره به اقتدار روزافزون ایران اسلامی اظهار داشت: توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نشانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.

وی شجاعت نیروهای مسلح را برشمرد و گفت: شجاعت نیروهای مسلح و فناوری دفاعی دو عامل مهم عملیات وعده صادق بود که نیروهای مسلح با اقتدا به کلام رهبر معظم انقلاب و شهدا این عملیات را با صلابت انجام دادند.

فرمانده منطقه جنوب کشور با برشمردن دستاوردهای این عملیات تصریح کرد: هم‌افزایی و همدلی، دستاورد قدرت عملیات وعده صادق بود که با هوشیاری و ذکاوت نیروهای مسلح صورت گرفت.

سرتیپ دوم رضا کلهری از آمادگی بالای دفاعی نیروهای مسلح خبر داد و خاطرنشان کرد: امنیت پایدار امروز در جمهوری اسلامی ایران محصول ایستادگی و بصیرت ارتش و سپاه است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت