اقتصاد کره جنوبی بازار را پس زد!

کد خبر: ۱۲۳۵۵۸۱
| |
2753 بازدید

تولید کارخانه کره‌جنوبی در ماه مارس بیشترین کاهش را در ۱۵ ماه گذشته داشته است.

به گزارش ایسنا، داده‌های دولتی کره جنوبی نشان داد که تولید کارخانه کره‌جنوبی در ماه مارس، بیشترین میزان در ۱۵ ماه گذشته کاهش یافته است که انتظارات بازار را از دست داده است.

شاخص تولید صنعتی پس از افزایش ۲.۹ درصدی در ماه فوریه و در مقایسه با رشد ۰.۶ درصدی در نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان، نسبت به ماه قبل ۳.۲ درصد بر مبنای تعدیل فصلی کاهش یافت. طبق آمار این کشور، این بیشترین ریزش ماهانه از دسامبر ۲۰۲۲ بوده و ناشی از کاهش پردازش فلزات و قطعات الکترونیکی است.

بر اساس گزارش رویترز، تولید سالانه ۰.۷ درصد افزایش یافت که کندتر از رشد ۴.۶ درصدی ماه قبل و افزایش ۵.۴ درصدی مورد انتظار اقتصاددانان بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت