حفظ وحدت مهمترين نياز كشور است
محمدرضا صابري
کد خبر: ۱۲۳۳۰۰
| | 2074 بازدید
نماينده نهبندان در مجلس حفظ وحدت در شرايط كنوني را مهمترين نياز كشور دانست و گفت: بر همه جريانات و گروههاي سياسي واجب است كه با حفظ وحدت نقشههاي دشمنان براي نظام اسلامي را نقش بر آب كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا صابري نماينده نهبندان در مجلس شوراي اسلامي در نطق ميان دستور خود در جلسه علني امروز، از مواضع رئيس جمهور كشورمان در نيويورك و اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل متحد تقدير و تشكر كرد.
وي با ابراز انزجار از استكبار جهاني و كساني كه با حمايت آنان به كلام وحي و قرآن مجيد توهين كردند، از مواضع رئيس مجلس در صحنههاي بين المللي و داخلي نيز حمايت و ابراز اميدواري كرد لاريجاني در هدايت مجلس و حفظ جايگاه و اقتدار خانه ملت و نمايندگان موفق باشد.
نماينده نهبندان در مجلس گفت: حفظ وحدت در شرايط كنوني مهمترين نياز كشور و بر همه جريانات و گروههاي سياسي واجب است كه با حفظ وحدت، نقشههاي دشمنان براي نظام مقدس اسلامي را نقش بر آب كنند و نخبگان با تدبير، قلههاي رفيع علم و دانش را فتح كنند و ايران اسلامي در برابر توطئههاي بيگانگان سرفراز بيرون آيد.
وي ضمن تبريك هفته نيروي انتظامي، از مصوبات سفر سوم رئيس جمهور به استان خراسان جنوبي به ويژه وزير نفت به خاطر صدور دستور گاز رساني به شهرستان سربيشه و اجرايي شدن اين پروژه، تشكر كرد.
صابري در بخش ديگري از سخنان خود از رئيس جمهور خواست كه دستور اكيد براي اجرايي شدن مصوبات سفر استاني سوم به ويژه تخصيص اعتبارات عمراني سال 89 كه بايد 2 برابر سال 87 باشد را صادر كند و متذكر شد تاكنون با وجود گذشت 7 ماه از سال 89، تخصيص اين اعتبارات اجرايي نشده است.
نماينده نهبندان در مجلس از رئيس كل بانك مركزي هم خواست كه موضوع در اختيار گذاشتن منابع براي بانكها براي عمل به تعهدات بنگاههاي زودبازده كه تاكنون معطل مانده را عملياتي كند و از معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور كه به تخصيص اعتبارات طرح توسعه نهبندان توجه خاص داشته و باعث توسعه زيرساختهاي شهرستان در همه شاخصها به ويژه در كشاورزي، حمل و نقل و اشتغالزايي شد، تشكر و ابراز اميدواري كرد اين توجه در سالهاي آينده نيز ادامه داشته باشد.
صابري در خاتمه خواستار ابلاغ اعتبارات خشكسالي از سوي دولت و انجام اقدامات لازم براي پرداخت مطالبات راهآهن چابهار - زاهدان و بيرجند از وزير راه و ترابري شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


