تعداد بازدید : 1151
کد خبر:۱۲۳۱۷۵۱
کد خبر:۱۲۳۱۷۵۱
13558 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۴ | ۱۴۰۳/۰۱/۲۶
14 April 2024
نبض خبر

لحظات آغاز حمله راکتی حزب الله به اسرائیل

ساعتی پس از آغاز حمله ایران به اسرائیل، حزب الله لبنان که از ساعتی پیش مورد حمله پیشدستانه اسرائیل قرار گرفته بود، حملات راکتی خود را به فسلطین اشغالی آغاز کرد. لحظات آغاز این حمله گسترده راکتی را در تابناک می‌بینید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۶
صبر استراتژیک به جای خود ولی باید جواب سخت و پشیمان کننده ای به این اسراییل میدادیم تا بدونن ایران سر خاک خودش شوخی نداره.دمتون گرم. همچنان منتظر و بیمناک باشید چون الیس صبح بقریب؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Canada
۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۱
سرزمین های اشغالی دیگه جای زندگی نیست. صهیونیست هایی که نیمچه عقلی دارند باید خونه ها و زمین های غصبی را نصف قیمت بفروشند و جونشون را بردارند بروند پی کارشون تا وقت دارند چون در آینده وضع شون به مراتب بدتر خواهد شد.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۳
ما شاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۰
هنوز امام حسین ع ما را نشناخته اند.
با تمام وجود ایستاده ایم.
هنوز میدان داری ندید ه اند...
پ.ن:
سپاه اگر اقدامی نمی کردید دق می کردیم...
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.