بازدید 10981
صد و هشتاد و نهمین روز از جنگ غزه

حمله موشکی گسترده حزب الله به مواضع اسرائیل/ حمله سنگین جنگنده های اسرائیل به اردوگاه آوارگان «النصیرات»/افزایش شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۶۳۴ نفر

جنگ غزه در شرایطی وارد صد و هشتاد و نهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 
کد خبر: ۱۲۳۱۴۶۶
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷ 12 April 2024

حمله سنگین جنگنده های اسرائیل به اردوگاه آوارگان «النصیرات»

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و هشتاد و نهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

حمله موشکی به شهرک‌های صهیونیست نشین
۱۴۰۳/۰۱/۲۵ - ۰۰:۴۵

-سرایا القدس (گروهان های قدس) شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین جمعه شب گزارش داد که چندین موضع ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

 این گروه مقاومت فلسطینی اعلام کرد که در عملیاتی مشترک با نیروهای "عمر القاسم" شهرک سدیروت و چند شهرک دیگر را در اطراف غزه در پاسخ به تداوم جنایت‌ها علیه ملت فلسطین در غزه هدف حملات موشکی قرار دادیم.

رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند دست‌کم هشت راکت از نوار غزه به سمت شهرک سدیروت شلیک شده است.

تایمز اسرائیل نیز مدعی شد که برخی از راکت‌ها توسط گنبد آهنین رهگیر شده‌ است.

این عملیات دقایقی پس از آن روی می دهد که ارتش صهیونیستی لحظاتی پیش از به صدا درآمدن آژیر خطر در شهر سدیروت و چند شهرک صهیونیست نشین دیگر در اطراف نوار غزه خبر داده بود.

سرایا القدس روز جمعه نیز در بیانیه ای اعلام کرد که یک کاروان از تانک های رژیم صهیونیستی را در میدان مین گرفتار کرده است.

براساس این بیانیه، رزمندگان سرایا القدس با ایجاد یک میدان مین در پایگاه نظامی «مالک» در شمال اردوگاه النصیرات، سه دستگاه تانک مرکاوا و دو بلدوزر رژیم صهیونیستی را منهدم کردند.

سرایا القدس اعلام کرد که همه نظامیان عضو این کاروان نظامی کشته یا زخمی شدند و اشغالگران، کشته ها و زخمی های خود را با چند فروند بالگرد به عقب انتقال دادند.

شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه دیگری از موفقیت رزمندگان این جنبش در سرنگونی یک کوادکوپتر جاسوسی رژیم صهیونیستی در خانیونس خبر داد و فیلم آن را منتشر کرد.

حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۵ شهید و ۳۰ زخمی برجای گذاشت
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۲۳:۱۱

حمله ی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی که دقایقی پیش به منزلی در مرکز نوار غزه صورت گرفت، ۵ شهید و ۳۰ زخمی برجای گذاشته است.

خبرنگار این شبکه خبری اعلام کرد که در این حمله جنایتکارانه منطقه مسکونی در «الزرقاء» در مرکز نوار غزه هدف قرار گرفته شد.

همزمان با این حمله وحشیانه به مناطق مسکونی در غزه، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی خانه‌ای را نیز در شهر دیر البلح در مرکز نوار غزه هدف قرار دادند.

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: مصر باید مسئولیت نوار غزه را بپذیرد
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۲۱:۲۴

وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس حزب اپوزیسیون «اسرائیل خانه ما» گفت، دولت مصر باید مسئولیت نوار غزه در مرحله «پساجنگ» را برعهده بگیرد.

 سایت خبری صهیونیستی news۱ نوشت بازی پایانی پیشنهادی «آویگدور لیبرمن» وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس حزب اپوزیسیون «اسرائیل خانه ما» این است که مصر مسئولیت غزه را بر عهده بگیرد و می‌گوید هر کسی که ادعا می‌کند تشکیلات خودگردان فلسطین باید به غزه بازگردد، به سادگی از واقعیت جدا شده است.

لیبرمن درباره حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب غزه هم گفت: ارتش اسرائیل باید در هفته اول جنگ وارد رفح می‌شد.

وی به کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاخت و برای مرحله پساجنگ غزه پیشنهاد کرد: ما باید همان هفته اول جنگ به رفح وارد می‌شدیم نه اینکه ۶ ماه منتظر بمانیم. هرکسی که غزه را می‌شناسد، بر این مساله واقف است که ۹۰ درصد تسلیحات غیرقانونی از مصر از طریق محور فیلادلفیا قاچاق می‌شود.

لیبرمن افزود: ما باید تعیین کنیم که پایان بازی چیست. مصری‌ها باید مسئولیت غزه را بپذیرند و هر کسی که ادعا می‌کند تشکیلات خودگردان فلسطین باید کنترل غزه را به دست بگیرد و مسئولیت سیاسی و امنیتی را بر عهده بگیرد، به سادگی از واقعیت جدا شده است.

وی ادامه داد: «فقط اشاره می‌کنم که در سال ۲۰۰۵، پس از جنون جدایی، اسرائیل کنترل را به ابومازن (محمود عباس) واگذار کرد و حماس تشکیلات خودگردان فلسطین را بیرون کرد و بدون حمایت اسرائیل، ابومازن و دولتش نمی‌توانستند حتی برای یک لحظه زنده بمانند.»

وی گفت: لازم نیست از مصری‌ها بخواهید، بلکه باید عمل کنید و آنها نباید چاره‌ای جز جدا کردن اسرائیل از غزه داشته باشند. اگر رهبری قادر به تحمل فشارها نیست، لیاقت رهبری ندارد.

حمله موشکی گسترده حزب الله به مواضع اسرائیل
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۲۰:۳۹

حزب الله لبنان با شلیک ده ها راکت کاتیوشا، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی در ارتفاعات جولان اشغالی را هدف قرار داد.

به گزارش فلسطین آنلاین، حزب الله لبنان همچنین تأکید کرد پایگاه های نظامی اشغالگران در منطقه الزاعوره را با شلیک دهها راکت کاتیوشا هدف قرار داده است.

همزمان رسانه های صهیونیستی از شلیک بیش از ۵۰ راکت کاتیوشا از جنوب لبنان به منطقه اصبع الجلیل در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

رسانه های صهیونیستی همچنین گزارش دادند آژیر خطر در مناطق شمالی سرزمین های اشغالی از بیم نفوذ پهپادها به طور مداوم به صدا درآمده اند.

شبکه المیادین نیز به نقل از حزب الله لبنان گزارش داد این حمله در پاسخ به تجاوز مکرر رژیم صهیونیستی به خاک لبنان به ویژه حمله اخیر به روستاهای الطیبه و عیتا الشعب در جنوب این کشور روی داده است.

به دنبال این حمله گسترده، آژیر خطر در شهرک های سراسر منطقه اصبع الجلیل در شمال فلسطین اشغالی از جمله شهرک «راموت نفتالی» به صدا درآمد.

به دنبال این حمله گسترده، سیستم ضد موشکی رژیم اشغالگر موسوم به گنبد آهنین تلاش کرد با این حمله موشکی گسترده مقابله نماید.

همزمان خبرگزاری رسمی لبنان اعلام کرد توپخانه رژیم صهیونیستی اطراف روستاهای الضهیره و علما الشعب را هدف حمله قرار داده است.

شکایت گروه‌های حقوق بشری از آلمان به دلیل ارسال تسلیحات به اسرائیل
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۱۶:۳۵

چندین گروه حقوق بشری در آلمان همزمان با تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، از دولت این کشور به دلیل ارسال تسلیحات به سرزمین‌های اشغالی شکایت کردند.

به گزارش روزنامه گاردین، در بحبوحه حملات اسرائیل به غزه و همزمان با افزایش نومیدی از اقدام موثر کشورهای اروپایی، گروه های حقوق بشر آلمان علیه دولت برلین به دادگاه شکایت می کنند. گفته می شود شکایت های یاد شده از سوی چهار گروه حقوق بشری انجام خواهد شد.

گزارش‌ها حاکی است آلمان روز گذشته (پنجشنبه) با درخواستی جدید برای لغو فروش تمام تسلیحات به اسرائیل، تحت فشار گروه های حقوق بشری قرار گرفته است.

براساس یکی از این شکایت ها در دادگاه های آلمان، از قضات این کشور اروپایی خواسته شده است که به سرعت به دولت دستور دهند تا تمامی مجوزهای فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی که پس از حمله هفتم اکتبر (پانزدهم مهرماه ۱۴۰۲) صادر شده را لغو کند.

به نوشته این روزنامه، آلمان بزرگترین صادرکننده تسلیحات به اسرائیل پس از آمریکا است و در تامین تسلیحات مهم این رژیم، نقش مهمتری نسبت به انگلیس ایفا می کند.

گاردین آورده است که این اقدام، در حقیقت شکایت از وزارتخانه های امور اقتصادی و اقدامات اقلیمی آلمان است که مسوول صدور مجوز صادرات تسلیحات جنگی هستند.

گفته می شود دعاوی یاد شده عملی ترین تاثیر را بر فروش سه هزار تسلیحات سلاح ضد تانک آلمانی خواهد داشت.

ولفگانگ کالک دبیر کل «مرکز اروپایی قانون اساسی و حقوق بشر اتحادیه اروپا» مستقر در برلین درهمین زمینه گفت: پیش نیاز اساسی برای سیاست خارجی آلمان مبتنی بر قوانین و حقوق بشر، احترام به قانون در تصمیم گیری است. اگر آلمان به کشور درگیر جنگی که نقض جدی قوانین بشردوستانه بین المللی در آن آشکار است، سلاح صادر کند، پس نمی تواند به ارزش های خود وفادار بماند.

این روزنامه در بخش دیگری از مطلب خود تاکید کرده است: دعاوی یاد شده علیه دولت برلین جدا از پرونده‌ای است که نیکاراگوئه این هفته در دادگاه بین المللی دادگستری در لاهه مطرح کرد که براساس آن برلین با تداوم ارسال تسلیحات به اسرائیل، از کنوانسیون های ژنو سرپیچی کرده است.

دولت آلمان با این حال ضمن دفاع از عملکرد خود می‌گوید از اسرائیل ضمانت های لازم را دریافت کرده و در حال حاضر هیچ دلیلی برای تردید در ارسال تسلیحات به سرزمین های اشغالی ندارد.

وکلای دولت آلمان همچنین اعلام کرده اند: آلمان در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) ۲۰۳ میلیون یورو تجهیزات دفاعی به اسرائیل صادر کرده، در حالی که این میزان در ماه مارس (اسفند و فروردین) به یک میلیون یورو رسیده است.

هاآرتص: کشته شدن پسران و نوه‌های هنیه بر محبوبیت حماس می‌افزاید
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۱۶:۳۳

روزنامه عبری زبان هاآرتص اشاره کرد که ترور فرزندان و نوه‌های اسماعیل هنیه توسط اشغالگران باعث افزایش محبوبیت حماس و رهبری آن خواهد شد.

 رسانه‌های عبری زبان امروز -جمعه- تاکید کردند که انتظار نمی‌رود ترور سه پسر و پنج نوه اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، این جنبش را تضعیف یا آن را مجبور به عقب‌نشینی از مواضع خود در جریان مذاکرات آتش‌بس در قاهره کند.

روزنامه «هاآرتص» در سرمقاله خود نوشت که حماس در جریان مذاکرات موضع خود را تغییر نخواهد داد، همانطور که فشار نظامی به آزادی اسرای صهیونیست در نوار غزه منجر نشد.

این روزنامه اشاره کرد: فلسطینی‌ها این ترور را یک اقدام انتقام‌جویانه می‌دانند نه یک اقدام نظامی مؤثر که عمق حماس را آن‌قدر متزلزل کند تا تعادل آن را از بین ببرد.

این روزنامه افزود که این ترور موقعیت حماس را در فلسطین و همچنین موقعیت هنیه را تقویت می‌کند که همدلی و حمایت مردمی از سوی مردم فلسطین را به همراه خواهد داشت.

این روزنامه در نشانه‌ای که ادعاها و تحریکات اشغالگران علیه رهبران حماس و خانواده‌های آنها در خارج را رد می‌کند، پیام هنیه را پس از شهادت تعدادی از فرزندان و نوه‌هایش که در آن تاکید کرد فرزندانش بخشی از مردم فلسطین هستند، برجسته کرد و نوشت که حماس یک جنبش مردمی است.

هاآرتص همچنین با اشاره به سردرگمی تصمیم گیری در خصوص عملیات ترور بین دستگاه امنیتی و نظامی و سطح سیاسی موجود در اراضی اشغالی ادامه داد: اگر این موضوع صحت داشته باشد که حتی فرمانده منطقه جنوب چه برسد به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از قبل از عملیات مطلع نشده بود و فردی که مجوز حمله را صادر کرده بود «فرمانده مرکز آتش منطقه جنوب و افسری با درجه سرهنگی بوده» میزان اعتماد به این نهادها بسیار کم خواهد شد. 

هاآرتص افزود: «بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، چه دستور عملیات را داده باشد و چه از آن مطلع نبوده باشد، این نشانه دیگری از کاستی‌های او و خطری است که ادامه حکومت پوسیده او برای جان اسیران در نوار غزه ایجاد می‌کند.»

این روزنامه در پایان نوشت: اگر شهرک نشینان به صورت گسترده به خیابان‌ها نروند تا از مسؤولان فاجعه هفت اکتبر بخواهند صندلی‌های خود را رها کنند و به دیگری فرصتی برای نجات اوضاع بدهند، آینده اسرائیل در برابر خطری واقعی مانند سرنوشت اسرای اسرائیلی در نوار غزه خواهد بود.

این در حالی است که رسانه‌های صهیونیست روز پنجشنبه گزارش دادند که نیروهای اشغالگر سه تن از پسران اسماعیل هنیه را بدون مشورت با فرماندهان ارشد یا رهبران سیاسی به ویژه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، در یک حمله هوایی ترور کردند.

وبگاه خبری واللا به نقل از مقامات بلندپایه اشغالگر نوشت که نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ از قبل از حمله هوایی که بین ارتش اسرائیل و سرویس امنیت داخلی (شین بت) هماهنگ شده بود، اطلاعی نداشتند.

این وبگاه افزود که امیر، محمد و حازم هنیه به دلیل عضو مقاومت بودن هدف قرار گرفتند و نه به دلیل اینکه فرزندان رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) بودند.

در حالیکه ارتش اشغالگر در مورد گزارش‌های مربوط به کشته شدن چهار نوه هنیه در همین عملیات اظهار نظری نکرد.

ایهود المرت، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی نیز ترور فرزندان اسماعیل هنیه را «اشتباهی که به آبروی اسرائیل لطمه می‌زند» توصیف کرد.

آژانس امدادی آمریکایی از آغاز «قحطی» در شمال غزه خبر داد
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۱۶:۳۲

مدیر آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا به اعضای مجلس نمایندگان و سنای کنگره این کشور اطلاع داد که حدود ۶ ماه پس از جنگ اشغالگران، قحطی در مناطق شمالی غزه آغاز شده است.

 پس از ماه‌ها هشدار مکرر آژانس‌های امدادرسان سازمان ملل و کارشناسان جهانی در مورد تشدید موارد قحطی در میان ۲.۲ میلیون فلسطینی ساکن در این منطقه، «سامانتا پاور» اولین مقام بلندپایه در دولت جو بایدن علناً در مورد گسترش قحطی در نوار غزه صحبت کرد.

براساس گزارش وبگاه روسیا الیوم، شمال غزه، بخشی که پس از حملات هفت اکتبر ۲۰۲۳ مورد حمله نیروهای اشغالگر قرار گرفت، به شدت آسیب دیده و دورترین نقطه به گذرگاه‌هایی است که کمک‌هایی که هنوز بسیار کمیاب هستند از طریق آنها وارد می‌شوند.

سازمان‌های بشردوستانه تاکید می‌کنند که در بحبوحه تداوم حملات اشغالگران، ارسال تدارکات به شمال غزه غیرممکن است.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) گزارش داد که خودرویی که چهارشنبه گذشته برای ورود به شمال غزه منتظر بود «توسط گلوله واقعی» مورد اصابت قرار گرفت.

پاور در برابر کمیته ویژه تخصیص بودجه پیشنهادی آژانسش برای سال ۲۰۲۵ در مجلس نمایندگان آمریکا شهادت داد.

خواکین کاسترو، نماینده دموکرات درباره گزارش‌هایی پرسید که کارمندان آژانس آمریکایی پیامی را به شورای امنیت ملی ارسال کرده‌اند مبنی بر اینکه قحطی در بخش‌هایی از غزه آغاز شده است.

این نماینده پرسید: «آیا به نظر شما منطقی یا محتمل است که بخش‌هایی از غزه، به ویژه شمال غزه، واقعاً از قحطی رنج می‌برند؟» پاور با استناد به ارزیابی انجام شده توسط «ابتکار جهانی طبقه بندی مرحله‌ای یکپارچه امنیت غذایی» پاسخ مثبت داد.

پاور بر روش‌شناسی این ابتکار تاکید کرد که یک نهاد بین‌المللی مستقل است که توسط سازمان ملل به‌عنوان «صادق» تایید شده است.

وی به گزارش این نهاد که قبلاً هشدار داده بود در شمال غزه «قحطی نزدیک است» اشاره کرد و گفت: این ارزیابی آنها است و ما معتقدیم که این ارزیابی معتبر است.

کاسترو پاسخ داد: «پس قحطی در آنجا بیداد می‌کند؟» پاور پاسخ داد: «بله.» در بخش بعدی شهادت خود، او گزارش داد که میزان سوء تغذیه حاد در میان کودکان غزه از هفت اکتبر گذشته «به طور قابل توجهی بدتر» شده است.

وی با بیان اینکه میزان سوءتغذیه قبل از حمله در شمال غزه «تقریباً صفر بود و اکنون از هر سه کودک، یک کودک است»، افزود: «با توجه به سوء تغذیه حاد و شدید در کودکان زیر پنج سال، این میزان به ۱۶ درصد در ژانویه گذشته رسید. سپس در فوریه ۳۰ درصد شد. ما منتظر گزارش ماه مارس هستیم، اما انتظار داریم که این روند فزاینده ادامه یابد.»

پاور افزود: تخریب انبارهای غلات، بازارها و زمین‌های زراعی، علاوه بر ورود تعداد کمی از کامیون‌های کمک رسانی به غزه، به این معنا است که «کار عظیمی باید انجام شود تا از بدترین شکل قحطی قابل تصور جلوگیری شود. اجازه بدهید بگویم که طبق هر چیزی که در مسیر حرفه‌ای‌ام در آنجا دیده‌ام، شرایط وخیم است.»

او به کار قبلی خود به عنوان نماینده آمریکایی در سازمان ملل در دوره باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا و به عنوان یک روزنامه نگار و فعالی اشاره کرد که کتابی در مورد نحوه برخورد بوروکرات‌های دولتی با نسل کشی‌ها و شکست در جلوگیری از آنها نوشته است.

وی در پاسخ به سوال ریچارد مک کورمیک، نماینده جمهوری خواه گفت: غیرنظامیان و کارکنان بشردوستانه با تعداد بسیار بالا رو به مرگ هستند.

تعدادی از قانونگذاران در کمیته مشابه سنا پرسیدند که آیا وضعیت در غزه با افزایش اخیر کمک‌ها بهبود یافته است یا خیر؟ پاور توضیح داد که این میزان هنوز برای متوقف کردن «قحطی کنونی» کافی نیست و افزود که آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاورنزدیک (آنروا) تنها سازمانی است که شبکه‌ای برای توزیع مؤثر کمک‌ها در داخل غزه دارد.

او از کنگره خواست «شرکای اسرائیلی را تحت فشار قرار دهند تا به طور موثر به تعهدات خود عمل کنند تا به کمک‌های بشردوستانه بیشتر به غزه اجازه ورود داده شود.»

این نماینده همچنین گزارش داد که طبق اتهامات مکرر اشغالگران، ایالات متحده هیچ مدرکی از سازمان‌های شریک ندیده است که حماس بر کمک‌های غذایی در مقیاس بزرگ تسلط یافته است.

او گفت: «ما شاهد نیستیم که (حماس) دیکته کند در کجا غذا پخش شود.» وی افزود: «من می‌توانم به شما اطمینان دهم که اگر دولت اسرائیل ببیند (حماس) این کار را انجام می‌دهد، ما را درباره آن باخبر می‌کند.

در فوریه گذشته، دیوید ساترفیلد، فرستاده ویژه آمریکا در امور بشردوستانه در خاورمیانه، گزارش داد که رژیم صهیونیستی نتوانسته مدرکی مبنی بر این اتهام که «حماس در حال سرقت کمک‌ها است» ارائه کند.

افزایش شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۶۳۴ نفر
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۱۶:۲۹

 وزارت بهداشت غزه تازه ترین آمار شهدا ومجروحان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری شهاب، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی۲۴ ساعت گذشته مرتکب هشت مورد کشتار شد و در نتیجه آن ۸۹ نفر شهید و ۱۲۰ نفر دیگر مجروح شدند.

این وزارتخانه اعلام کرد که برخی اجساد همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها مانده و نیروهای اشغالگر اجازه نمی‌دهند که امدادگران به آن‌ها دسترسی داشته باشند.

وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که از هفتم اکتبر گذشته(پانزدهم مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون ۳۳ هزار و ۶۳۴ فلسطینی در غزه شهید و۷۶هزار و ۲۱۴ نفر دیگر مجروح شدند.

اذعان یک مقام آمریکایی به وقوع قحطی در غزه
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۱۶:۲۶

 «سامانتا پاور» رئیس سازمان ناظر بر کمک‌های خارجی ایالات‌متحده ضمن تائید وقوع قحطی در بخش‌هایی از غزه، از نبود تداوم در کمک‌ها به این باریکه خبر داد.

به گزارش روزنامه گاردین، رئیس سازمان ناظر بر کمک‌های خارجی ایالات متحده (USAID) به عنوان نخستین مقام آمریکایی ضمن تائید قحطی در بخش هایی از غزه، گفت که امدادگران نسبت به تداوم نداشتن و استمرار در کمک‌های خارجی به این باریکه انتقاد دارند.

این روزنامه در ادامه نوشت: امدادگران می گویند که افزایش کمک‌ها به غزه آن گونه که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل هفته گذشته در تماس تلفنی با جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا وعده داده بود، تاکنون محقق نشده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد ادعاهای اسرائیل مبنی بر افزایش تعداد کامیون‌های عبوری به غزه با سوابق سازمان ملل در تضاد است و به نظر می‌رسد حتی رو به کاهش هم باشد.

جرمی کانیندیک از مقامات ارشد سابق دولت بایدن که اکنون رئیس سازمان حمایت از کمک‌های بین‌المللی پناهندگان است، در همین زمینه گفت: کمک‌ها در حال حاضر بسیار کمتر از آنچه که اعلام شده انجام می گیرد و تغییر در جریان این کمک‌ها بسیار اندک بوده‌است.

به گزارش کانال N۱۲ اسرائیل، یکی از وعده های نتانیاهو به بایدن، باز کردن بندر اشدود در شمال غزه به عنوان دریچه‌ای برای ارائه کمک‌های بشردوستانه بوده است. اما تاکنون هیچ یک از نیروهای نظامی اسرائیل، مقامات هماهنگ کننده فعالیت های دولتی این رژیم و مقامات بندر اشدود دستورالعملی مبنی بر باز کردن این گذرگاه برای عبور محموله‌ها دریافت نکرده‌اند.

مقامات امدادی می گویند میزان مواد غذایی وارد شده به این منطقه بسیار کمتر از مقداری بوده که برای جلوگیری از قحطی لازم است.

پاور در بخشی دیگر از سخنان خود در حضور اعضای یکی از کمیته‌های کنگره آمریکا گفت که مقامات سازمان متبوعش ارزیابی کارشناسان در مورد ناامنی غذایی را در اواسط ماه مارس (اواخر اسفند) مبنی بر احتمال وقوع قحطی در اواخر همان ماه و اواسط ماه مه (اردیبهشت) مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و این قضاوت را «معتبر» تشخیص داده‌اند.

مقامات آمریکایی می‌گویند یکی از گلوگاه‌های اصلی که مانع توزیع مواد غذایی می‌شود، نبود کامیون و راننده در داخل غزه است.

گفته می‌شود بسیاری از رانندگان کامیون‌ که در تحویل مواد غذایی مشارکت دارند، عمدتا مصری بوده و از ترس بمباران یا غارت، تمایلی به استفاده از وسایل نقلیه خود در داخل غزه ندارند. این وضعیت به ویژه پس از بمباران کامیون‌های کمک‌رسانی سازمان مردم نهاد آشپزخانه مرکزی جهانی (WCK) شدت یافته است.

کشف اجساد ۱۳ نفر در خان یونس
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۱۶:۲۱

دفاع مدنی غزه از کشف ۱۳ جسد در حال تجزیه در خان یونس واقع در جنوب این باریکه خبر داد.

به گزارش المنار، دفاع مدنی غزه اعلام کرد که ۱۳ جسد در حال تجزیه دیگر را در محله‌های البلد و الأمل در خان یونس پیدا کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد که پس از یک ماه اشغال نظامی خان یونس از این منطقه خارج شده است.

حمله سنگین جنگنده های اسرائیل به اردوگاه آوارگان «النصیرات»

ارتش رژیم صهیونیستی با حمله سنگین به اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه شماری از فلسطینیان را زخمی کرد و شمار دیگری را به شهادت رساند.

به گزارش شهاب نیوز، اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه شاهد حمله سنگین ارتش رژیم صهیونیستی است.

قایق‌های جنگی ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی با هدف قراردادن یکی از مدرسه‌های محل اسکان آوارگان فلسطینی در اردوگاه «الجدید» النصیرات در مرکز نوار غزه شماری از فلسطینیان را شهید و زخمی کردند.

همچنین در نتیجه حمله ارتش رژیم صهیونیستی چندین خانه در شمال اردوگاه النصیرات با خاک یکسان شد.

علاوه بر این جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی با بمباران اطراف ایستگاه تولید برق اردوگاه النصیرات در این منطقه کمربند آتش ایجاد کردند.

منابع فلسطینی نیز از درگیری شدید و به گوش رسیدن صدای چندین انفجار در شمال اردوگاه النصیرات خبر دادند.

منطقه‌های شرقی اردوگاه المغازی در مرکز نوار غزه، منطقه‌های الزهرا و المغراقه و همچنین شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه نیز از سوی جنگنده‌ها ارتش رژیم صهیونیستی و توپخانه ارتش این رژیم هدف قرار گرفت.

هنیه: اسرائیل در انزوای بی سابقه‌ است

 اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بامداد جمعه در گفت وگو با شبکه المیادین لبنان با بیان ایکه رژیم صهیونیستی در انزوای بی سابقه‌ای قرار دارد، گفت: (رژیم) اسرائیل کودک لوس غرب است و دیگر آن چیزی نیست که بود و چهره‌اش تخریب شده است.

اسماعیل هنیه گفت: قتل عام و جنایات رژیم اشغالگر در غزه نشان دهنده شکست راهبردی این رژیم است؛ زیرا که به اهداف خود نرسید.

وی افزود: رژیم اشغالگر اسرائیل حماس را از بین نبرد و از بین نخواهد برد و اسرای خود را جز با یک معامله شرافتمندانه باز نخواهد گرداند.

رئیس دفتر سیاسی حماس اضافه کرد: (رژیم) اسرائیل کودک لوس غرب است و دیگر آن چیزی نیست که بود و چهره‌اش تخریب شده است.

هنیه همچنین گفت که آنچه در کریدورهای دیپلماسی اتفاق می‌افتد، نشان‌دهنده انزوایی بی‌سابقه برای (رژیم) اسرائیل است.

وی افزود: رسانه‌های صهیونیستی می‌گفتند که ترور فرزندان و نوه‌ها برای تحت فشار قرار دادن حماس جهت تغییر موضع در مذاکرات است و این اتفاق رخ نخواهد داد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در ادامه با تاکید بر پایبندی این جنبش به ضرورت اعلام یک آتش‌بس دائمی و روشن در غزه، گفت: حماس به تمامی شرایط خود اعم از خروج کامل (رژیم) اسرائیل از غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود پایبند است.

عدم اجماع در شورای امنیت بر سر عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل

«ونسا فریزر» رئیس دوره ای شورای امنیت اعلام کرد که اعضای کمیته ویژه بررسی اعضای جدید در سازمان ملل قادر به اجماع بر سر عضویت کامل فلسطین در این نهاد بین المللی نشد.

 خانم «ونسا فریزر» سفیر و نماینده مالت در سازمان ملل که در ماه جاری میلادی (آوریل) کشورش ریاست دوره ای شورای امنیت را بر عهده دارد، عصر پنجشنبه به وقت محلی پس از برگزاری دومین نشست کمیته ویژه بررسی اعضای جدید در سازمان ملل برای بررسی عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل گفت: «اجماع و اتفاق نظری وجود نداشت.»

رئیس دوره ای شورای امنیت در عین حال تصریح کرد: اکثریت اعضا موافق عضویت کامل فلسطین هستند.

او گفت: بسیاری از کشورها این واقعیت را بیان کردند که فلسطین تمام معیارها را طبق کنوانسیون مونته ویدئو و همچنین ماده چهار منشور که مورد نیاز است، دارد.

سفیر و نماینده دائم مالت در سازمان ملل اضافه کرد که بعنوان رئیس کمیته یاد شده ، اولین گزارش  پیش نویس را منتشر خواهد داد و «خواهیم دید که در آینده چه اتفاقی می افتد.»

رئیس دوره ای شورای امنیت پیش از این اعلام کرده بود: "ما توافق کرده ایم که کمیته پذیرش اعضای جدید باید در ماه آوریل به بحث و بررسی این موضوع بپردازد. همه ما می دانیم که هر یک از اعضای شورا ممکن است تصمیم بگیرد راه حل خود را برای عضویت ارائه دهد."

فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. در سال ۲۰۱۱، فلسطین برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود، اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.

در ماه آوریل، فلسطین نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل ارسال و درخواست کرد که پیوستن آن به سازمان ملل متحد به عنوان یک عضو دائمی را دوباره بررسی کند.

کشورهای دارای این وضعیت می توانند در اکثر جلسات شرکت کنند و تقریباً به تمام اسناد مربوطه دسترسی داشته باشند، اما حق رای ندارند. به جز فلسطین، واتیکان نیز دارای وضعیت ناظر دائمی در سازمان ملل است.

کشورها با تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل بنا به توصیه شورای امنیت در این نهاد بین المللی پذیرفته می شوند.

شورای امنیت سازمان ملل در صورتی که ۹ عضو از ۱۵ عضو آن به درخواست این کشور رای مثبت دهند، به مجمع عمومی توصیه می کنند. البته این امر در صورتی است که هیچ یک از اعضای دائم شورای امنیت از جمله انگلیس، چین، روسیه، آمریکا و فرانسه به این درخواست رای منفی ندهند و آن را وتو نکنند. سپس درخواست باید دو سوم آرا را در مجمع عمومی سازمان ملل کسب کند.

 

 

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱۹
نوار غزه برای اینکه به کرانه باختری تبدیل شود به ۳۰ سال زمان نیاز دارد
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
زود حمله کنید بی قراریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
همین الان هم دست کمی از کرانه باختری نداره
بله اسرائیل در انزوای شدیدی قرار دارد ولی تا چند ماه دیگر که اسیران تبادل شدند و اسرائیل برخی از گذرگاه های غزه را باز نمود و از کامیون های کمک رسان فیلم تبلیغاتی ساخت همه چیز دوباره عادی می شود .
بی بی ترمز بریده
مغز براندازان هم اکنون
حمله به اردوگاه آوارگان مشروع است چون حماس...

مغز براندازان همچنین
دین من انسانیت است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
داداش کی میری ؟
اسرائیل نفس های آخر را میکشد، انشالله بزودی شاهد آزادی قدس عزیز خواهیم بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
انشاالله قدس ازاد میشه اما بعد از ما
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
این به زودی کی میاد بالاخره ؟ یه تاریخی حدودی بدید ماهم آگاه شیم .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
انشالله به زودی برادران بسیجی و عرزشی رو در خط مبارزه با اسرائیل در خود غزه خواهیم دید به حول و قوه الهی
دولت آلمان با این حال ضمن دفاع از عملکرد خود می‌گوید از اسرائیل ضمانت های لازم را دریافت کرده و در حال حاضر هیچ دلیلی برای تردید در ارسال تسلیحات به سرزمین های اشغالی ندارد.

... در حال حاضر هیچ دلیلی ندارد...

وزیر دفاع آمریکا: هیچ نشانه ای از. نسل کشی در غزه نمی بینیم...

نخست وزیر انگلیس: روند توقف ارسال تسلیحات به صهیونیست ها روندی طولانی است و نیازمند بررسی های زیاد است...
کشتار و خونریزی که از حد بگذرد نابودی و محو تسریع خواهد شد
اینکه کاتیوشا بود نصف موشکام گنبد اهنین تو هوا زد خب بعدش؟
پس چه موقعه ای باید در راه خدا جهاد کرد. چرا سران کشورهای عربی جهاد در راه حق را پیشه نمی‌کنند. یا مسلمان نیستند و یا می‌ترسند. سیاست به کنار باید وظیفه دینی خودشان را انجام دهند. اگر می‌توانند و انجام ندهند کافر بل فطره هستند
چرا اروپایی ها از اسرائیل درخواست نمی کنند خویشتن داری کند هزاران نفرراکشته حالا وقتش رسیده که ایران به اسرائیل حمله کند
الگنبد الآهنین الهمشو الرهگیری الکرد
لعنت بر اسرائیل،
کاراسراعیل تمام است وما آماده نبردی جانانه هستیم خیلی دوست دارم جبهه تن به تن باز می‌شد اونوقت اسراعیل دیدن داره
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست