محکومیت هتل مشهور در بندرعباس

یک هتل مشهور در بندرعباس به دلیل تخلفات زیاد به جریمه نقدی محکوم شد.
کد خبر: ۱۲۳۰۸۳۶
| |
3869 بازدید
محکومیت هتل مشهور در بندرعباس

 

به گزارش تابناک به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، هتل پنج ستاره در بندرعباس به دلیل تخلفات زیاد به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۱۲۹ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

کیومرث حسن‌پور گفت: پرونده تخلف یک هتل به دلیل درج نکردن قیمت، رعایت نکردن دستورالعمل بهداشتی و فروش کالاهای تاریخ مصرف گذشته به ارزش یک میلیارد و ۹۱۲ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی بندرعباس رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان افزود: شعبه پس از رسیدگی به پرونده و با توجه به مستندات، اتهامات انتسابی را محرز و مدیر هتل را به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۱۲۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته حسن پور، در گشت مشترک ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز رئیس شعبه تعزیرات حکومتی، بازرسان ادارات کل صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و مرکز بهداشت، با مشاهده تخلفات یک هتل مشهور در بندرعباس، پرونده را تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت