در سال ۱۴۰۲ کدام استان‌ها بیشتر درگیر تورم بودند؟

تورم مصارف غیرخوراکی و خدمات طی سال ۱۴۰۲ از ۲۵ درصد تا ۴۳ درصد در استان‌ها متغیر بوده است.
کد خبر: ۱۲۳۰۲۱۵
| |
4717 بازدید
|
۱

در سال ۱۴۰۲ کدام استان‌ها بیشتر درگیر تورم بودند؟

به گزارش «تابناک» به نقل از فردای اقتصاد، نمودار بالا نشان می‌دهد رشد قیمت غیرخوراکی‌ها و خدمات در سال گذشته تنها در دو استان سیستان و بلوچستان و بوشهر کمتر از ۳۰ درصد بوده است. از سوی دیگر، تورم نقطه‌ای انتهای اسفند برای استان‌های کرمان، ایلام، آذربایجان غربی، قزوین، یزد و البرز بالای ۴۰ درصد بوده است. این در حالی است که تورم میانگین کشور ۳۶٫۱ درصد برآورد شده است.

در میان بخش‌های مختلف سبد مصرفی، سطح قیمت‌ها و تورم خدمات تفاوت بیشتری میان استان‌ها نشان می‌دهد. تورم کالاهای غیرخوراکی هم به خاطر تأثیرپذیری کمتر از قیمت‌گذاری دستوری نسبت به کالاهای خوراکی، پراکندگی بیشتری نشان می‌دهند. در مجموع تورم بخش «غیرخوراکی‌ها و خدمات» طی سال ۱۴۰۲ از ۲۵ درصد تا ۴۳ درصد در استان‌ها متغیر بوده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۶
تورم بیشتر در استان هایی دیده می‌شود که بیشترین درصد بیکاری را دارند مانند خوزستان و لرستان و چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد و ایلام
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت