صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بارش باران مسیر ۱۰ روستای کوهدشت را مسدود کرد

فرماندار کوهدشت از مسدود شدن راه ارتباطی ۱۰ روستا در این شهرستان به دلیل بارش های سنگین از شب گذشته تاکنون خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۸۶۰۴
| |
6571 بازدید

بارش باران مسیر ۱۰ روستای کوهدشت را مسدود کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد مرادی شامگاه دوشنبه اظهار داشت: محور ارتباطی ۱۰ روستای رودبار هم‌اکنون مسدود شده‌است.

وی از افزایش سطح آب سد سیمره به تراز ۷۱۰ متر خبر داد و یادآور شد: اراضی روستاهای مجاور با آبگیری سد سیمره در گذشته تملک شده است.

فرماندار کوهدشت یادآور شد: پنج سایت جدید برای ساکنان روستاهای مجاور سد سیمره در نظر گرفته‌است، اما اهالی تاکنون در این نقاط اسکان پیدا نکرده اند.

مرادی اضافه کرد: محور دسترسی روستاهای رودبار هم‌اکنون مسدود شده‌ و جادۀ جایگزین برای تردد این اهالی احداث می‌شود.

وی با اشاره به اینکه گردنۀ پای آستان بخش طرهان نیز بنا بر مصوبه ستاد مدیریت بحران و به منظور جلوگیری از خطرات ناشی از سیل مسدود است، افزود: جاده کوهنانی - کارخانه گچ به‌عنوان محور جایگزین گردنۀ پای آستان تعیین شده‌ است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات