صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صد و شصت و هشتمین روز از جنگ غزه

وتوی قطعنامه آمریکا درباره غزه توسط چین و روسیه/ آتش زدن گسترده خانه های فلسطینی در اظراف بیمارستان شفا/شمار شهدای غزه از ۳۲۰۰۰ نفر گذشت

جنگ غزه در شرایطی وارد صد و شصت و هشتمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۲۸۲۹۷
| |
12545 بازدید
|

آتش زدن گسترده خانه های فلسطینی در اظراف بیمارستان شفا 

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و شصت و هشتمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

آتش زدن گسترده خانه های فلسطینی در اظراف بیمارستان شفا 

 دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی در حال ریختن خون فلسطینیان در غزه است و ده‌ها خانه را در اطراف بیمارستان شفا آتش زده است.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه تأکید کرد در ۲۴ ساعت گذشته موارد بی‌شمار گزارشات شوکه کننده شهروندان فلسطینی در نوار غزه در رابطه با ارتکاب جنایت علیه فلسطینیان از جمله اعدام را مستندسازی کرده است.

همزمان شبکه خبری الجزیره از جنایت هولناک اشغالگران در بیمارستان شفا پرده برداشت و گزارش داد نظامیان صهیونیست مجروحان بیمارستان را با تانک زیر می‌گیرند.

الجزیره به تصاویری دست یافته که نشان می‌دهد ارتش اشغالگر در جریان یورش به بیمارستان شفا در شهر غزه، فلسطینیان را با تانک زیر گرفته است.

در این تصاویر مشخص است که تانک‌های اسرائیلی از روی بدن مجروحان فلسطینی رد شده و آن‌ها را به شهادت رساندند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، در این تصاویر جسد نیمه یک فلسطینی دیده می‌شود که قصد نجات خود را داشته اما تانک اسرائیلی او را زیر گرفته و از وسط نصف کرده است.

همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد ارتش رژیم اشغالگر تعدادی از ساختمان‌های بیمارستان الشفاء را بمباران کرده و بخش عروق را هم به آتش کشیده است.

وزارت بهداشت فلسطین صهیونیست‌ها افزود: حدود ۲۴۰ بیمار و همراهان آن‌ها و ۱۰ نفر از کادر درمانی را در مرکز امیر نایف در بیمارستان الشفاء محاصره کردند.

اتحادیه اروپا خواستار توقف فوری جنگ در غزه شد

سران اتحادیه اروپا پنجشنبه شب با صدور بیانیه‌ای مشترک، ضمن ابراز نگرانی نسبت به بحران انسانی در غزه، خواستار توقف فوری جنگ در این باریکه شدند.

در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای اتحادیه اروپا منتشر و نسبت به متن نشست دور قبل شدیدتر تنظیم شده، آمده است که شورای اروپا «از تلفات بی سابقه غیرنظامیان و وضعیت بشردوستانه وحشت زده و خواستار توقف فوری درگیری‌ها است.»

این بیانیه می افزاید که توقف درگیری‌ها باید به نحوی باشد که «منجر به آتش بس پایدار، آزادی بی قید و شرط همه گروگان ها (اسرای اسرائیلی) و ارائه کمک های بشردوستانه (به داخل غزه) شود. »

شورای اروپا با ابراز نگرانی شدید از وضعیت فاجعه‌بار انسانی و خطر قحطی در غزه، بر لزوم دسترسی کامل، سریع، ایمن و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به غزه تاکید کرده است.

سران اروپا همچنین از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند که به شهر مرزی رفح، جایی که صدها هزار فلسطینی پناه گرفته‌اند حمله نکند. آن‌ها با بیان اینکه «بیش از یک میلیون فلسطینی در حال حاضر به دنبال فرار از جنگ و دسترسی به کمک های بشردوستانه در رفح هستند» هشدار داده‌اند که عملیات نظامی در این منطقه باعث تشدید بحران انسانی خواهد شد.

در ادامه این بیانیه همچنین بر لزوم احترام به قوانین بین‌المللی و اجرای احکام دیوان بین‌المللی دادگستری علیه تل‌آویو تاکید شده است. شورای اروپا تصریح کرده است: نقض قوانین بین المللی بشردوستانه (در جنگ غزه) باید به طور کامل و مستقل مورد بررسی قرار گیرد و از پاسخگویی اطمینان حاصل شود.

تداوم حمایت از آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از دیگر محورهایی است که در این بیانیه به آن اشاره و ضروری توصیف شده است. این درحالیست که رژیم صهیونیستی شماری از کارکنان آنروا را به مداخله در عملیات «طوفان الاقصی» متهم و اجازه فعالیت این نهاد بین‌المللی در غزه را محدود کرده است.

شورای اروپا همچنین خواستار توقف فوری خشونت‌ها در کرانه باختری و تضمین دسترسی ایمن به اماکن مقدس شده است. در این بیانیه می‌خوانیم: شورای اروپا خشونت شهرک نشینان افراطی اسرائیلی را به شدت محکوم می کند و عاملان (این اقدامات) باید پاسخگو باشند. شورای اروپا از شورای وزیران (امور خارجه اتحادیه اروپا) می‌خواهد که کار بر روی اتخاذ تدابیر محدودکننده (تحریم‌) هدفمند را سرعت بخشد.

حمایت چین از آتش‌بس فوری در غزه

سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن ابراز تاسف نسبت به شهدای فلسطینی در نوار غزه و فاجعه انسانی در این باریکه گفت چین تمامی علیه غیرنظامیان و قوانین بین‌المللی را محکوم می‌کند.

 صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی در غزه موجب به شهادت رسیدن بیش از ۱۳ هزار کودک فلسطینی شده است و هم‌چنین بسیاری از کودکان از سوءتغذیه شدید رنج می‌برند.

طبق بیانیه‌ای که در وب‌سایت رسمی وزارت امور خارجه چین منتشر شده، «لین جیان» سخنگوی این وزارتخانه عنوان کرد: «ما عمیقا از مرگ غیرنظامیان بی‌گناه در درگیری فلسطین-اسرائیل و هم‌چنین فاجعه انسانی شدید در غزه غمگین هستیم. خانه آنها به ویرانه بدل شده و بیمارستان‌ها اغلب مورد حمله قرار می‌گیرند. این صحنه‌های مربوط به فاجعه انسانی بار دیگر از وجدان بشر عبور می‌کند و حدود انصاف و عدالت را زیر پا می‌گذارد. اهمیت و فوریت آتش‌بس بیش از پیش آشکار شده و هیچ چیز نمی‌تواند انفعال جامعه بین‌المللی را توجیه کند».

وی افزود: «چین قاطعانه با تمام اقدامات علیه غیرنظامیان و قوانین بین‌المللی مخالف است و آن را محکوم می‌کند. جامعه بین‌الملل باید فورا اقداماتی انجام دهد و آتش‌بس را به عنوان یک اولویت مهم و کمک‌های بشردوستانه را به عنوان یک مسئولیت اخلاقی تعیین کرده و کنفرانس صلح بین‌المللی گسترده‌تر، معتبرتر و کارسازتر را در اسرع وقت برگزار کند. چین آماده ادامه کار مسئولانه برای پایان دادن به جنگ و نجات جان افراد و اجرای راه حل ۲ دولتی برای صلح پایدار در خاورمیانه است».

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با اشاره به وضعیت کنونی دریای سرخ و عملیات ارتش یمن در راستای حمایت از فلسطینیان عنوان کرد: «ما به نقش سازنده برای احیای صلح و ثبات در دریای سرخ ادامه خواهیم داد. ما امیدواریم مسئله مربوط به کشتیرانی ایمن حفظ شود و همه به حاکمیت کشورهای واقع در دریای سرخ احترام بگذارند».

این دیپلمات چینی در پایان تصریح کرد: «تداوم جنگ غزه فاجعه انسانی جدی را به دنبال خواهد داشت. ما از شورای امنیت سازمان ملل در راستای انجام اقداماتی با هدف توقف جنگ غزه در سریع‌ترین زمان ممکن حمایت خواهیم کرد».

 

 

 

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۳۹
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
آمریکا به نلسون ماندلا میگفت تروریست در زمانی که داشت با اشغالگران سفیدپوست در آفریقای جنوبی مبارزه میکرد. الان هم آمریکا به حماس میگه تروریست وقتی داره با اشغالگران اسراییلی مبارزه میکنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
خلبان آمریکایی برای بیزاری از جنایات اسرائیل خودش را آتش می زند و حتی ریاست اتحادیه اروپا از این جنایات بیزاری می جوید و غزه را بعد از زندان بزرگ، گورستان بزرگ دانسته اما هنوز عده ای که افتخارشون به پابوسی غرب هست از این جنایات به شکل های مختلف حمایت می کنند.
ببینید که غربگدایی چطور می تونه انسان ها را از انسانیت هم تهی کند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
اون مردم غزه اکثرشون هوادار حماس هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
احسنت به کلام حقت
امیر از استانبول
|
Turkiye
|
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
اون دوازده میلیارد نفری که پیامک فرستاده بودن هنوز از زیر لحاف در نیومدن؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
بنازم روسیه و چین دمشون گرم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
جفتشون تا اخر قرن میشن مرید امریکا.فقط مسئله ی زمانه.
ناشناس
| United States of America |
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
بله در نظر یک توده ای هر کاری ارباب پوتین انجام بده درسته ولو اینکه مخالفت با قطعنامه آتش بس در غزه باشه
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
ایشالله آتش بس بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
این آمریکا عجب رویی داره، خودش ۳ مرتبه قطعنامه دیگران رو وتو کرده حالا میگه چرا قطعنامه منو وتو کردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
غزه هم مثل کرانه باختری شده
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
وتوی قطعنامه آمریکا درباره غزه توسط چین و روسیه
دلیل وتو رو میدونی چیه سرگرم کردن آمریکا تو اسرائیل و هزینه دادنش تا نتونه به اوکراین کمک کنه وگرنه دلشون برای مردم غزه دوطرف نسوخته
ولی روسیه آخرین نفسهاشو میکشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
ارزشیا از اربابشون پوتین هم شانس نیاوردن! یکبار که قطعنامه برای آتش بس صادر شده اربابشون وتوش کرد!!! غزه هم که کلا نرفتن
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۰۴:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
داعش کاملا در اختیار غربی ها و یانکی ها میخواستن خاورمیانه رو بگیرن که سلیمانی نقشه هاشون رو نقش بر آب کرد و انقدر فشار اومد بهشون که رسما سردار سلیمانی رو ترور کردن. الانم داعش عملیات های تروریستی غربی هارو کنترات داره انجام میده. بیدار شو غرب زده تا کی میخواهی فریب یانکی هارو بخوری؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
داعش رو روسیه ساخت برای اینکه به غربی ها نشون بده اسد بهتره بمونه والا داعش میاد سر کار.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
چین و روسیه شدن شاخ اولی دنبال حذف تایوانه و دومی دنبال حذف اوکراین این وسط امریکا اگه نبود معلوم نبود چه تاخت و تازی میکردن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
اگه امریکا نبود تمام دنیا داشتن روسی حرف میزدن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
آمریکا اگه نبود الان این همه فساد و بچه کشی و خونریزی تو دنیا نبود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
والا تا جایی که ما دیدیم بیشتر از این دوتا آمریکا تو جهان تاخت و تاز و حمله انجام داده
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان